Αισθητικά, το Opel Crossland X είναι μοντέρνο και ξεχωριστό με στοιχεία που προέρχονται από το μικρότερο Opel Adam αλλά και το SUV Mokka X.

Στο δρόμο το νέο Crossland X επιδεικνύει πολύ καλά οδικά χαρακτηριστικά τόσο σε αίσθηση, όσο και σε συμπεριφορά.

Το ταμπλό του Crossland X είναι ευχάριστο αισθητικά και διακρίνεται για την καλή ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησής του. Οι χώροι του αποτελούν ένα από τα ισχυρά του χαρτιά, έναντι του ανταγωνισμού.

Οpel Crossland X: To αστικό crossover

16.860 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2017)

What is new
- Το πρώτο Opel στην PSA εποχή
- Mε 2 κινητήρες βενζίνης και 1 πετρελαίου
- Κοστίζει από 17.300 ευρώ

Εκδόσεις/Τιμές
- Χ-Cite: 1,2 λτ. βενζίνης 81 PS: 17.300 ευρώ
- 1,6 CDTi 99 PS: 19.900 ευρώ
- X-Clusive: 1,2 λτ. βενζίνης Turbo 110 PS: 20.600 ευρώ
- 1,2  λτ. βενζίνης Turbo 110 PS Auto (αυτόματο 6 σχέσεων): 21.800 ευρώ
- 1,6 CDTi 99 PS: 21.800 ευρώ

Το Opel Crossland X είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας «Χ». Βασίζεται μεν στην πλατφόρμα PF1 του PSA γκρουπ και δανείζεται μηχανικά μέρη του (σ.σ. η συνεργασία αυτή ήταν εδώ και καιρό προγραμματισμένη), όμως έχει τη δική του ταυτότητα οδηγικά, αισθητικά και ποιοτικά. Απευθύνεται σε όσους αναζητούν ευελιξία μέσα στην πόλη, αλλά ταυτόχρονα μεγάλους χώρους και αυξημένη απόσταση από το έδαφος. 

Εμφάνιση: MPV με crossover λεπτομέρειες
Αισθητικά, το Opel Crossland X είναι μοντέρνο και ξεχωριστό με στοιχεία που προέρχονται από το μικρότερο Opel Adam αλλά και το SUV Mokka X. Συνολικά η σχεδίασή του παραπέμπει περισσότερο σε MPV (μην ξεχνάμε ότι αντικαθιστά κατά κάποιο τρόπο και το Meriva), ενώ για την crossover υπόστασή του, φροντίζουν τα μαύρα προστατευτικά και τα πλαϊνά μαρσπιέ, αλλά και το ελαφρώς αυξημένο ύψος από το έδαφος. 

Eσωτερικό- Χώροι: Ποιοτικό και πολύ ευρύχωρο
Το εσωτερικό του Crossland X έχει όμορφο και σύγχρονο διάκοσμο με αρκετά high-tech στοιχεία, ακολουθώντας τα επίπεδα της Opel και σε ποιοτικό επίπεδο, αποτελώντας έτσι ένα από τα καλύτερα ποιοτικά αυτοκίνητα της κατηγορίας. Οι χώροι του είναι κορυφαίοι με τους πίσω επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους αρκετό αέρα για τα κεφάλια και ικανοποιητικό για τα πόδια. Το Crossland Χ, στις εκδόσεις X-Clusive μάλιστα διαθέτει συρόμενο πίσω κάθισμα το οποίο διαμορφώνει ανάλογα τόσο το χώρο αποσκευών (από 410 έως 520 λίτρα), όσο και επιβατών. 

Οδική συμπεριφορά: Ευχάριστο και σταθερό στο δρόμο
Στο δρόμο το νέο Crossland X επιδεικνύει πολύ καλά οδικά χαρακτηριστικά τόσο σε αίσθηση, όσο και σε συμπεριφορά, με την ανάρτηση -παρά την σφιχτή της σχετικά ρύθμιση- να αμβλύνει με καλό τρόπο τις ανωμαλίες προσφέροντας έτσι καλά επίπεδα άνεσης στους επιβάτες. Υπό πίεση μπορεί να στρίψει σβέλτα, ενώ στην πόλη είναι ευκολοδήγητο και ευέλικτο με 4,2 μ. μήκους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
MARKES EMPORIKI EGIISI
Autocheck