4 φωτογραφίες »

Όλα τα T5 II που αποστέλλονται, συνοδεύονται από έξι διαφορετικά ζεύγη μπροστινών τμημάτων για να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εφαρμογή στο αυτί.

Τα ασύρματα ακουστικά της McLaren!

1.873 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2020)

Τα δικά τους ασύρματα ακουστικά θα μπορούν να έχουν πλέον όλοι οι φίλοι της McLaren, με τη Βρετανική φίρμα να λανσάρει το νέο προϊόν.


Συγκεκριμένα η ειδικευόμενη σε θέματα ήχου εταιρεία Klipsch συνεργάστηκε με την αγωνιστική ομάδα της McLaren στη Formula 1 για να λανσάρει μια σειρά ασύρματων ακουστικών, που ονομάστηκε επίσημα η Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren.
 
Τα ακουστικά τα οποία διαθέτουν υποστήριξη για κωδικοποιητές AAC και aptX. Είναι εξοπλισμένα με μπαταρία 50 mAh το καθένα που υπόσχεται οκτώ ώρες αυτονομίας. Ωστόσο σε περίπτωση που πρόκειται να απομακρυνθείτε από μια πρίζα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, η θήκη μεταφοράς των ακουστικών διαθέτει μπαταρία 360 mAh, προσθέτοντας άλλες 24 ώρες χρόνου. Η θήκη μπορεί να επαναφορτιστεί μέσω καλωδίου USB-C ή μέσω ασύρματης βάσης φόρτισης Qi.
 
Οι Klipsch και McLaren έχουν επίσης εξασφαλίσει ότι τα ακουστικά είναι ανθεκτικά, καθιστώντας τα αδιάβροχα σε βάθος έως και ένα μέτρο για 30 λεπτά. Επιπλέον, η θήκη υποστηρίζει ένα σύστημα αφαίρεσης νερού για να διασφαλίσει ότι τα ακουστικά παραμένουν στεγνά όταν αποθηκεύονται.
 
Όλα τα T5 II που αποστέλλονται, συνοδεύονται από έξι διαφορετικά ζεύγη μπροστινών τμημάτων για να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εφαρμογή στο αυτί. Φυσικά όπως μπορείτε να δείτε φέρουν το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα της McLaren.  Η τιμή τους στην αγορά των ΗΠΑ ανέρχεται στα 249 δολάρια (περίπου 219 ευρώ).   

ELASTIKA 2024
vw