• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με την Mercedes-AMG GT R.

Mε την McLaren P1.

Με την MV Agusta F4 LH 44 που αναπτύχθηκε σε συνεργασία μαζί του.

Mε την Ferrari LaFerrari.

Με μια Shelby Cobra του 1967.

Με την Mercedes-AMG SLS Black Series.

Με μια Shelby GT500.

O Ηamilton με την Maybach S600.

Με την ειδικά κατασκευασμένη για αυτόν Pagani Zonda 760 LH.

Tα αυτοκίνητα του Lewis Hamilton

11.591 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/10/2019
 

Ο Βρετανός πιλότος της F1 έχει κάμποσα supercars στο γκαράζ του, διάσκορπα σε κάθε μέρος του κόσμου, για να κάνει τις βόλτες του.

O πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην F1 Lewis Ηamilton δεν αρέσκεται να κινείται γρήγορα μόνο μέσα στα όρια της πίστας αλλά έχει προμηθευτεί κάμποσα πολύ γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής για να μπορεί να απολαμβάνει την οδήγηση και στους δημόσιους δρόμους.

Αν και δεν έχει αναφερθεί ποτέ με λεπτομέρειες ποια αυτοκίνητα έχει στο γκαράζ του, ανά διαστήματα ποστάρει φωτογραφίες των αποκτημάτων στο Instagram και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ άλλων ο Hamilton φέρεται να έχει κάμποσες Mercedes-AMG, μια Pagani Ζοnda, μια McLaren F1, μια Mustang Shelby για τις βόλτες του στις παραλίες των ΗΠΑ και κάμποσες μοτοσυκλέτες συμπεριλαμβανομένης και της MV Agusta F4 LH 44 που αναπτύχθηκε σε συνεργασία μαζί του.

Το supercar που ίσως τραβάει τα βλέμματα περισσότερο είναι η Ferrari LaFerrari, αφού η κίνησή του να την αγοράσει, είχε ερμηνευτεί πως διατηρεί διαύλους επικοινωνίας με την ιταλική φίρμα για μια πιθανή μεταγραφή στην Ferrari όταν τελειώσει το συμβόλαιό του με την Mercedes.

Δείτε στον χώρο των φωτογραφιών όλα τα αποκτήματα του Lewis Hamilton.