Η Ford μήνυσε τον Cena τον περασμένο Νοέμβριο λέγοντας ότι πούλησε το Ford GT νωρίτερα από ότι προβλεπόταν.

«Τα βρήκαν» Ford και John Cena

2.732 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2018)

Σε συμφωνία ήρθαν οι δύο πλευρές που το προηγούμενο διάστημα ήταν «στα μαχαίρια» εξαιτίας της απόφασης του Αμερικάνου αθλητή να πουλήσει το Ford GT πριν το συμφωνηθέν χρονικό διάστημα. Διαβάστε τι έγινε.

Εδώ και κάμποσους μήνες, ο John Cena και η Ford βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη εξαιτίας της απόφασης που Αμερικάνου αθλητή να πουλήσει το Ford GT που του είχε αγοράσει από την εταιρεία πριν το συμφωνηθέν διάστημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως, οι δύο πλευρές συμφώνησαν εξωδικαστικά να δώσει ο Cena ένα πόσο στην Ford, η οποία με την σειρά της αποφάσισε να δώσει τα χρήματα αυτά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ο Cena δήλωσε: «Λατρεύω το Ford GT, ζητώ συγνώμη από την Ford και ενθαρρύνω τους υπόλοιπους να σέβονται τα συμβόλαια τους. Είμαι ευχαριστημένος που λύσαμε το θέμα εξωδικαστικά και ότι κάποιος φιλανθρωπικός οργανισμός θα επωφεληθεί από ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα όλου του κόσμου».
 
Η πρώτη φάση παραγωγής του Ford GT αποτελούταν από 500 αυτοκίνητα με την εταιρεία να λαμβάνει συνολικά 6.506 αιτήσεις από πελάτες που ενδιαφέρονταν να το αγοράσουν. Έτσι η Ford διάλεξε προσεκτικά τους 500 «προνομιούχους», ωστόσο υπέγραψε μαζί τους συμφωνητικά ότι θα έπρεπε να περιμένουν τουλάχιστον 24 μήνες πριν το πουλήσουν.

Η Ford μήνυσε τον Cena τον περασμένο Νοέμβριο λέγοντας ότι πούλησε το Ford GT νωρίτερα από ότι προβλεπόταν λαμβάνοντας μάλιστα και ένα πολύ υψηλό ποσό για αυτή του την ενέργεια. Ο Cena από την πλευρά του σημείωνε ότι ο όρος αυτός δεν βρισκόταν μέσα στο συμβόλαιο που υπογράφτηκε, ωστόσο λέγεται πως κατά πάσα πιθανότητα ο Cena θα έχανε την δική.

Toyota
moto