Τα highlights της ανανεωμένης Mercedes A-Class
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα highlights της ανανεωμένης Mercedes A-Class

36.460 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2022)

Η Mercedes A-Class ανανεώθηκε μέσα και έξω και αυτά είναι τα highlights που ακολουθούν το μικρομεσαίο best-seller «αστέρι» της γερμανικής premium μάρκας.

Η Mercedes A-Class φρεσκαρίστηκε

Η A-Class πέρασε από νυστέρι των ανθρώπων της Mercedes, ανανεώθηκε και παρουσιάστηκε επίσημα στο κοινό στις αρχές του μήνα. Το δημοφιλές μικρομεσαίο παραμένει διαθέσιμο τόσο ως hatchback όσο και ως sedan, κάτι που ίσχυε και στο προ ανανέωσης μοντέλο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν αλλάξει πράγματα «επάνω» του! Από τις αλλαγές λοιπόν που πραγματοποίησε στο «αστέρι» της η γερμανική premium μάρκα, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες, που εντοπίζονται στο ανανεωμένο μικρομεσαίο, το οποίο διατηρεί τον τίτλο της πιο προσιτής Mercedes της αγοράς!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σπορ, μυώδες εξωτερικό

Η εξωτερική εμφάνιση της A-Class μπορεί να μη διαφέρει δραματικά από το προηγούμενο μοντέλο, αλλά οι μικρές αλλαγές πετυχαίνουν το σκοπό τους, να φρεσκάρουν δηλαδή την εμφάνισή της. Στην μπροστινή όψη κυριαρχεί το καπό με κλίση προς τα εμπρός με τα δύο δυναμικά εξογκώματα, την απότομη «μύτη καρχαρία» και την επανασχεδιασμένη μάσκα με το αστέρι. Δεξιά και αριστερά της υπάρχουν επίπεδοι προβολείς, που διατίθενται προαιρετικά σε παραλλαγή LED. Τέσσερα νέα σχέδια τροχών βάζουν επίσης το «λιθαράκι» τους στο φρεσκάρισμα της εμφάνισης, την ώρα που ο ανασχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρας και τα στάνταρ πίσω φώτα LED εξασφαλίζουν μια συναρπαστική και ελκυστική εμφάνιση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Εσωτερικό με υψηλή τεχνολογία

Στην καμπίνα οι αλλαγές συνηγορούν σε μία μεγαλύτερη στάνταρ οθόνης αφής για το infotainment 10,25 ιντσών, που συνοδεύει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 7 ιντσών. Προαιρετικά προσφέρονται δύο οθόνες 10,25 ιντσών. Ανασχεδιασμένο είναι το τιμόνι που πλέον διαθέτει επίπεδη βάση, ενώ μία ακόμα διαφοροποίηση είναι η απουσία του περιστροφικού επιλογέα για το σύστημα MBUX. Το τελευταίο είναι με τη σειρά που αναβαθμισμένο και ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μία πρόσθετη θύρα USB-C και βελτιώσεις στο βοηθό Hey Mercedes που λειτουργεί με φωνητικές εντολές.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center