EQA, EQB & EQC: Mercedes SUV που «πάνε» έως 540 χλμ. & χωράνε έως 7 άτομα

EQA, EQB & EQC: Mercedes SUV που «πάνε» έως 540 χλμ. & χωράνε έως 7 άτομα

7.048 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2022)

Τα ηλεκτρικά της Mercedes έχουν ανεβάσει τις πωλήσεις τους τώρα τελευταία και για αυτό επιχειρούμε να δούμε αν έχουν κάτι το διαφορετικό ή κοινό μεταξύ τους. Εν πρώτοις, η ηλεκτρική... αλφάβητος της Mercedes (EQA, EQB, EQC) φαίνεται εκλεπτυσμένη, επιβλητική, με οικολογικό προφίλ και με ανεξίτηλο premium στίγμα.

EQA, EQB & EQC: Ηλεκτρική «αλφαβήτα» με premium σφραγίδα

Το πρώτο τρίμηνο του 2022 έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά για λογαριασμό της Mercedes και τις πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της. Η δημοφιλής οικογένεια EQ συνεχώς δυναμώνει, κερδίζει έδαφος στην εμπιστοσύνη του κοινού και αποκτά μεγαλύτερο εκτόπισμα στις αγορές, όπως φαίνεται από τους αριθμούς. Αριθμοί οι οποίοι καταγράφουν ανοδική πορεία, μιας οι πωλήσεις τους αυξήθηκαν σε ποσοστό 210%, συγκριτικά με το πρώτο τρίμηνο του 2021 (21.900 ταξινομήσεις). Αρκετά μεγάλη, μάλιστα, είναι η δημοφιλία τους στην ευρωπαϊκή αγορά, όπου αντιπροσωπεύουν το 33% των συνολικών ταξινομήσεων της premium γερμανικής φίρμας.
 
Στην πληρέστατη ηλεκτρική σειρά EQ δεσπόζουν μοντέλα κάθε μεγέθους, με κοινό παρονομαστή τις τεχνολογίες αιχμής και την απαράμιλλη πολυτέλεια. Από τις premium... προεδρικές μπερλίνες EQE και EQS, μέχρι τα επιβλητικά SUV EQA, EQB και EQC, η Mercedes λανσάρει μία ευρεία γκάμα επιλογών με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, η οποία ενισχύεται με την προσεχή κυκλοφορία και της Mercedes EQS SUV.
 
Μένοντας στο σήμερα, σε μία αγορά στην οποία τα SUV πολλαπλασιάζουν διαρκώς το μερίδιό τους, η ηλεκτρική... αλφάβητος της Mercedes με τα SUV EQA, EQB και EQC υπερ-καλύπτει όλα όσα αναζητά από το καινούργιο του αυτοκίνητο ο σύγχρονος οικογενειάρχης. Πάμε να τα γνωρίσουμε καλύτερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
Audi