• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

- Τιμή αγοράς 2007: 11.870 ευρώ - Τιμή αγοράς 2014: 5.100 ευρώ - Τιμή πώλησης 2014: 5.800 ευρώ

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό του Polo είναι υψηλής ποιότητας για τα δεδομένα της κατηγορίας, όμως η σχεδίαση είναι αρκετά συντηρητική.

VW Polo 1,2 70 PS 5d

38.814 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/1/2014

Το VW Polo είναι ένα μικρό αυτοκίνητο που διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής του, την ασφαλή οδική συμπεριφορά και την άνεση που προσφέρει. Κινείται από έναν 3κύλινδρο κινητήρα των 1,2 λτ, που αποδίδει 70 ίππους, που αρκούν για να κινήσουν σε απλά ικανοποιητικούς ρυθμούς το αμάξωμα των 1.054 κιλών σε συνδυασμό και με το κοντής διάταξης 5άρι κιβώτιο. Ο τρόπος που το Polo απορροφά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος είναι αρκετά καλός προσφέροντας άνεση στους επιβάτες του. Κινούμενο σε δρόμο με στροφές, παρουσιάζει αισθητές κλίσεις, χωρίς όμως να επηρεάζεται η τροχιά του ή να φοβίζει τον οδηγό. Τέλος, με ταχύτητες κοντά στην τελική του, παραμένει σταθερό σε κάθε περίπτωση. 
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό είναι πολύ καλής ποιότητας για τα δεδομένα της κατηγορίας, όμως η σχεδίαση είναι αρκετά συντηρητική. Οι χώροι, στη 5θυρη έκδοση, είναι πολύ καλοί με αποτέλεσμα να μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση 4 ενήλικοι επιβάτες. Ικανοποιητικός είναι και ο χώρος αποσκευών που έχει χωρητικότητα 270 λίτρων.