• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σαρωτικός είναι ο ρυθμός με τον οποίο συνεχίζονται οι κρατήσεις για το ηλεκτρικό VW ID.3 1ST.

Τα μισά VW ID.3 1ST έκαναν «φτερά»

1.494 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/5/2019

Σαρωτικός είναι ο ρυθμός με τον οποίο συνεχίζονται οι κρατήσεις για το ηλεκτρικό Volkswagen ID.3 και συγκεκριμένα για την έκδοση ID.3 1ST, για την οποία η μάρκα άνοιξε το βιβλίο των παραγγελιών πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι μέσα σε 24 ώρες πάνω από 10.000 άνθρωποι έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους, κάνοντας κράτηση για την ειδική έκδοση ID.3 1ST, καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση ύψους 1.000 ευρώ. Μάλιστα η Volkswagen είχε πει μεταξύ άλλων πως το ενδιαφέρον για το νέο μοντέλο είναι τόσο υψηλό, όπου κάποιες φορές ο όγκος των επισκεπτών δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από το ηλεκτρονικό σύστημα μέσω του οποίου γίνεται η κράτηση. 
 


Όπως φαίνεται αυτά δεν εμπόδισαν τις κρατήσεις να ξεπεράσουν τις 15.000 χιλιάδες, αριθμός ο οποίος ισοδυναμεί με τις μισές μονάδες του ID.3 1ST, το οποίο θα παραχθεί μόλις σε 30.000 κομμάτια. Όπως υποστηρίζει η VW το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έχουν δείξει πελάτες από τις Γερμανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
  
Να θυμίσουμε πως η ειδική έκδοση ID.3 1ST, που είναι η μοναδική διαθέσιμη για προπαραγγελία, θα έρθει με τη μεσαία αυτονομία κίνησης που ανέρχεται στα 420 χιλιόμετρα και το κόστος αγοράς θα είναι κάτω από 40.000 ευρώ. Η μπαταρία θα είναι 77 kWh και ο εξοπλισμός αναμένεται πλούσιος.
 
Μένοντας στη VW ID.3 1ST να πούμε πως θα προσφερθεί σε τέσσερα χρώματα και τρεις εκδόσεις. ID.3 1ST, ID.3 1ST Plus και ID.3 1ST Max, οι οποίες αναλύονται σε περισσότερο εξοπλισμό. Η μάρκα θα προσφέρει στους αγοραστές του ID.3 1ST  για το πρώτο έτος δωρεάν φόρτιση έως 2,000 kWh.
 
Τέλος, το ηλεκτρικό Volkswagen ID.3 1ST θα μπει στη γραμμή παραγωγής στο τέλος του 2019 και οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2020.

Tags: VOLKSWAGEN