Για την παρουσία των DS 3 Crossback, DS 7 Crossback και DS 3 στην «Αυτοκίνηση 2018» ενημέρωσε η γαλλική μάρκα.

Τα μοντέλα της DS στην «Αυτοκίνηση»

2.065 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2018)

Για την παρουσία των DS 3 Crossback, DS 7 Crossback και DS 3 στην «Αυτοκίνηση 2018» ενημέρωσε η γαλλική μάρκα.

Η «Αυτοκίνηση 2018» μετρά αντίστροφα για να ανοίξει τις πύλες της και η DS θα δώσει το παρόν με «μπροστάρη» το νέο DS 3 Crossback.
 
Μετά το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το νέο DS 3 Crossback θα κοσμεί το περίπτερο της μάρκας και στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) όπου από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου, θα φιλοξενήσει την Έκθεση Αυτοκινήτου, «Αυτοκίνηση 2018».
Με επίσημη ενημέρωσή της η μάρκα γνωστοποίησε πως, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση του γαλλικού SUV, καθώς αυτή θα είναι η επίσημη πρώτη πανελλήνια εμφάνιση του νέου μοντέλου, ωστόσο υπογραμμίζει πως δεν θα είναι μόνο του.
 
Αυτό θα συμβεί καθώς στο περίπτερο της DS Automobiles, οι επισκέπτες της Έκθεσης θα ανακαλύψουν την εντυπωσιακή νέα γκάμα των μοντέλων, με τη ναυαρχίδα DS 7 Crossback να ξεχωρίζει, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας εποχής για τη μάρκα, ενώ παράλληλα ενσαρκώνει το όραμα για καινοτομία, κορυφαία ποιότητα υλικών και γαλλική τεχνογνωσία.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο περίπτερο της DS Automobiles, παρών θα είναι και το DS 3, το δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης.

AUTOFIT PASXA
vw