Ένα ζευγάρι Volkswagen Golf, παρουσίασαν νεαροί μαθητευόμενοι μηχανικοί της εταιρείας από το Wolfsburg και το Zwickau.

Tα δύο μοντέλα να αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο φετινό Wörthersee Treffen της Αυστρίας.

Η ομάδα του Wolfsburg δημιούργησε το Golf GTI Next Level.

H ομάδα του Zwickau δημιούργησε το δεύτερο Golf που πρόκειται για το Estate TGI Gmotion

Τα νέα Volkswagen Golf του Wörthersee

2.787 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2018)

Ένα ζευγάρι Volkswagen Golf, παρουσίασαν νεαροί μαθητευόμενοι της εταιρείας από το Wolfsburg και το Zwickau, με τα δύο μοντέλα να αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο φετινό Wörthersee Treffen της Αυστρίας.

Η ομάδα του Wolfsburg δημιούργησε το Golf GTI Next Level. Το μοντέλο παίρνει ισχύ από ένα υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 411 ίππους  και συνδυάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Στο εξωτερικό μέρος το συγκεκριμένο GTI διαθέτει ένα κιτ αμαξώματος που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα μεγαλύτερο οπίσθιο διαχύτη σε σχέση με τα στάνταρ μοντέλο και είναι βαμμένο με ένα συνδυασμό λευκού ασημί και μαύρου χρώματος.
 
Στο εσωτερικό, το μαύρο και το γκρι χρώμα έχουν τη μερίδα του λέοντος, ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει είναι οι κόκκινες λεπτομέρειες που βρίσκονται παντού. Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το Golf είναι εφοδιασμένο με ένα ισχυρό ηχοσύστημα, κάτι που μπορεί να διαπιστώσει κανείς ανοίγοντας το πορτμπαγκάζ, όπου έχουν πάρει θέση τα ηχεία και το subwoofer, τα περιβλήματα των οποίων έχουν κατασκευαστεί μέσω 3D εκτυπωτών.
Σχετικά με την ομάδα του Zwickau  που δημιούργησε το δεύτερο Golf, πρόκειται για το Estate TGI Gmotion, το οποίο έρχεται με τετρακίνηση. Ωστόσο αντί για ένα τετρακύλινδρο turbo κινητήρα, τροφοδοτείται από ένα κινητήρα 1.5 λίτρων, ο οποίος καταναλώνει φυσικό αέριο (CNG) και προσφέρει 131 ίππους. Ο χρωματισμός στο εξωτερικό είναι παρόμοιος με αυτή το προηγούμενου μοντέλου, ενώ  στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί σπορ καθίσματα.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως τα παιδιά που δημιούργησαν και τα δύο μοντέλα είναι ηλικία 18 έως 23 ετών και θα παρουσιάσουν τα έργα τους στο φετινό Wörthersee Treffen της Αυστρίας.

FORD SPRING OFFERS
RENAULT