Το εσωτερικό είναι αισθητικά πανομοιότυπο με αυτό της BMW Σειρά 7, με πιο έντονη κλίση προς τον οδηγό.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό είναι αισθητικά πανομοιότυπο με αυτό της BMW Σειρά 7, με πιο έντονη κλίση προς τον οδηγό.

Γνώριμη εικόνα στο εσωτερικό

12.662 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2016)

Το εσωτερικό της νέας BMW Σειρά 5 δανείζεται και αυτό αρκετά στοιχεία από τη μεγαλύτερη Σειρά 7, αν και έχει κάποιες μικρές διαφορές, προκειμένου να τονίσει τον πιο οδηγοκεντρικό χαρακτήρα της. 


Ο κρυφός φωτισμός κάνει πιο ευχάριστο τον διάκοσμο.

Ο κρυφός φωτισμός κάνει πιο ευχάριστο τον διάκοσμο.


Συγκεκριμένα, η βασική αισθητική της καμπίνας είναι ίδια, σε ταμπλό, πίνακα οργάνων και κεντρικό πάνελ. Η βασική διαφορά έγκειται στο γεγονός πως το κέντρο του ταμπλό έχει πιο έντονη κλίση προς την πλευρά του οδηγού, από ότι αυτό της 7άρας. 

Φυσικά η BMW υπόσχεται και σε αυτή, την έβδομη γενιά της Σειράς 5 κορυφαία συναρμογή και ποιότητα υλικών, ενώ μία σειρά από τεχνολογικά καλούδια κάνουν το αυτοκίνητο να μοιάζει πως μας εισάγει στο μέλλον της αυτοκίνησης. 

Το κορυφαίο χαρακτηριστικό της δεν είναι άλλο από τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης, η οποία δεν επιτρέπει στο αυτοκίνητο απλώς να ακολουθήσει τα υπόλοιπα, αλλά και να κάνει προσπεράσεις. Μάλιστα, μπορεί να επικοινωνεί και με άλλες BMW που έχουν την ίδια τεχνολογία, ενώ μπορεί να βρει χώρο στάθμευσης μέσω του συστήματος ParkNow και να παρκάρει μόνη της. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη δυνατότητα χειρισμού του συστήματος πολυμέσων με χειρονομίες, χωρίς καν να χρειαστεί να αγγίξει κάποιος την οθόνη.

Όσον αφορά τους χώρους, η αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων του αμαξώματος, αλλά και του μεταξονίου, σημαίνει και ανάλογη αύξηση στις διαστάσεις των εσωτερικών χώρων για τα γόνατα των επιβατών, το κεφάλι αλλά και τους ώμους. Τέλος ο χώρος αποσκευών είναι στα 530 λίτρα.

Mercedes
test center