Η στιγμή που αναποδογυρίζουν μια Porsche 911.

Τα σπασμένα Ι.Χ των «κίτρινων γιλέκων» (+vids)

1.587 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2018)

Mια Porsche, μια Mercedes AMG GT S και πολλά άλλα πολυτελή αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο κέντρο του Παρισιού δεν γλίτωσαν από την οργή των «κίτρινων γιλέκων». Δείτε τα βίντεο.

To Παρίσι βρίσκεται σε αναστάτωση τις τελευταίες μέρες λόγω της εξέγερσης των «κίτρινων γιλέκων» που έρχεται ως αντίδραση στην απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης να αυξήσει τις τιμές των καυσίμων και το κόστος ζωής γενικότερα.

Δυστυχώς, αν και η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που κατέβηκαν στους δρόμους θέλησαν να διαδηλώσουν ειρηνικά, δεν έλειψαν τα «παρατράγουδα». Τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο κάμποσα video από μια χούφτα διαδηλωτών που σπάνε, πλιατσικολογούν και καταστρέφουν ό,τι πολυτελές αυτοκίνητο βρουν στο διάβα τους.
 
Οι διαδηλωτές με τα κίτρινα γιλέκα, αντικείμενο που πρέπει να έχουν στα οχήματά τους όλοι οι οδηγοί στην Γαλλία, πραγματοποιούν συγκεντρώσεις σε μεγάλους οδικούς κόμβους και σε ολόκληρη την χώρα για περισσότερο από μία εβδομάδα. Λίγες μέρες πριν, ο Mακρόν, ο πρόεδρος της Γαλλίας ανακοίνωσε πως ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί κατά 100 ευρώ, ωστόσο οι διαδηλωτές θέλουν να ικανοποιηθούν και μια σειρά από άλλα αιτήματα που έχουν.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με «διαδηλωτές» να πλιατσικολογούν και να καταστρέφουν πολυτελή αυτοκίνητα.
 

Mercedes
moto