Εμείς στο AutoΤρίτη, κρίνουμε όλα τα μοτέρ της Απω Ανατολής και διαλέγουμε τα καλύτερα για καθημερινή χρήση.

Εμείς στο AutoΤρίτη, κρίνουμε όλα τα μοτέρ της Απω Ανατολής και διαλέγουμε τα καλύτερα για καθημερινή χρήση.

5 ασιατικά μοτέρ για φίλημα

90.963 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2018)

5 κινητήρες για φίλημα! Επιλέγουμε τον καλύτερο κινητήρα κάθε εταιρείας με δεδομένη πάντα την ελληνική φορολογική πραγματικότητα και την ανάγκη για χαμηλή κατανάλωση.

O κινητήρας είναι η ψυχή κάθε μοντέλου ανεξαρτήτως καυσίμου. Βενζίνη, πετρέλαιο, υβριδικό, ηλεκτρικό, κάθε μοτέρ έχει τα δικά του χαρακτηριστικά απόδοσης, αλλά και λειτουργίας, ενώ οι κατασκευαστές (οι mainstream τουλάχιστον) διαθέτουν μεγάλη γκάμα κινητήρων την οποία αξιοποιούν κατάλληλα στα μοντέλα τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εμείς στο AutoΤρίτη δοκιμάζουμε συνεχώς νέα μοντέλα σε όλη τη γκάμα των κινητήρων τους και έτσι μπορούμε να αποδώσουμε τα εύσημα στα μοτέρ, που ξεχωρίσαμε. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η επιλογή έγινε και με βάση τα ελληνικά φορολογικά / οικονομικά δεδομένα, γιατί σίγουρα ένα πολυκύλινδρο σύνολο μεγάλου κυβισμού και υψηλής απόδοσης, εξιτάρει και προκαλεί συγκινήσεις, αλλά στην ελληνική αγορά έχει απειροελάχιστη εμπορική σημασία. Ο καθημερινός αγοραστής θέλει να μάθει για τους κινητήρες, που θα αγοράσει στο μοντέλο που τον ενδιαφέρει και που μπορεί να αγοράσει σήμερα! 

Για αυτό μην εκπλαγείτε αν δεν δείτε το δίλιτρο μοτέρ του Type R με τους 320 ίππους, ή τον V6 3,8 λίτρων του Nissan GT-R, καθώς τέτοιοι κινητήρες κάθε άλλο παρά καθημερινοί είναι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto