• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με 100 ή 120 ίππους προσφέρεται το μικρό μηχανικό θαύμα της Hyundai-Kia, που είναι 3κύλινδρο και έχει χωρητικότητα μόλις 1.000 κ.εκ.

Hyundai-Kia: 1,0 Τ-GDI

Διαβάστηκε από 25272 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/5/2017

Σε ποια μοντέλα «μπαίνει» σήμερα: Kia Cee’d (120 PS), Kia Pro Cee’d 
O όμιλος Hyundai-Kia κάνει δυναμική παρουσία στο χώρο του downsizing με τον πολύ καλό 3κύλινδρο, άμεσου ψεκασμού κινητήρα 1,0 Τ-GDI της σειράς Kappa. Eίναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις: Με ισχύ 100 ίππων που στοχεύει στην οικονομία καυσίμου, ενώ με ισχύ 120 ίππων προσφέρει πιο δυναμικές επιδόσεις. Οι εκδόσεις αποδίδουν την ίδια μέγιστη ροπή των 171 Nm στις 1.500 σ.α.λ. Δοκιμάζοντας το Kia Cee’d των 120 ίππων ξεχωρίσαμε την ευρωστία χαμηλά, ενώ μέχρι ψηλά δεν έδειξε ο κινητήρας να «αδειάζει». Στα συν και η ελάχιστη εμφάνιση κραδασμών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • jimeta

    @right,μπορεί η vw και καλά να έδειξε τον δρόμο αλλά από αξιοπιστία άστα να πάνε,και όχι μόνο μηχανικά αλλά και ηλεκτρικά κτλ,μόνο φρού-φρού και αρώματα πουλαέι για τους ιθαγενείς και για αυτούς που την υποστηρίζουν.

      72
  • Tasos

    Φρου φρου και αρώματα δεν πουλάει μην πηγαίνουμε από την μία άκρη στην άλλη,αλλά τα ιαπωνικά μοτέρ πάντα ήταν πολύ καλά να είμαστε αντικειμενικοί και από άποψη αξιοπιστίας αλλά και χαρακτηριστικών.

      1