Tata Punch: «Θαυματουργό» crossover με τιμή 6.250 ευρώ
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tata Punch: «Θαυματουργό» crossover με τιμή 6.250 ευρώ

24.588 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2021)

To Τata Punch είναι μικρότερο σε μήκος από το Yaris αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου και κοστίζει μόλις 6.250 ευρώ, τουλάχιστον στην βασική έκδοση.

Η Tata παρουσίασε επίσημα το Punch, το πρώτο μικρό SUV που ετοίμασε για την ινδική αγορά, με σκοπό να έρθει αντιμέτωπο με μια σειρά από φθηνά μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά, όπως για παράδειγμα τα Hyundai Casper, Suzuki Ignis και Renault Kwid.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με μυώδες αμάξωμα και μοντέρνα σχεδίαση

To αυτοκίνητο έχει υιοθετήσει την «Impact 2.0» γλώσσα σχεδίασης που αναπτύχθηκε από τα studio της μάρκας σε Ινδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία. Το Punch έχει μυώδες αμάξωμα με διπλά φωτιστικά σώματα στον πρόβολο, πολλά πλαστικά προστατευτικά γύρω-γύρω και μοντέρνα μικρά φωτιστικά σώματα πίσω. Οι ζάντες έχουν μέγεθος 15 ή 16 ίντσες, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει χώρο 366 λίτρα για τις αποσκευές των επιβατών.

Μικρότερο σε μήκος από το Yaris αλλά με μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου

Με μήκος μόλις 3.827 χιλιοστά, το Punch είναι μικρότερο από ένα Yaris, ωστόσο το αυτοκίνητο έχει καλές δυνατότητες σε off-road διαδρομές αφού έχει γωνία προσέγγισης 20,3 μοιρών, αποφυγής 37,6 μοιρών και 22,2 μοιρών ράμπας με δυνατότητα να κινηθεί μέσα σε νερό, εάν αυτό δεν έχει βάθος μεγαλύτερο των 370 χιλιοστών. Επίσης, με 190 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος, το αυτοκίνητο μπορεί να αντιμετωπίσει με ευκολία κάθε ανωμαλία στο έδαφος.

Λιτό στην βασική έκδοση Pure

Στον τομέα του εξοπλισμού, η βασική έκδοση Pure περιλαμβάνει δύο αερόσακους και ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, η Adventure προσθέτει μια οθόνη 4 ιντσών, 4 ηχεία, θύρα USB, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και πολυλειτουργικό τιμόνι, η Accomplished φέρνει την μεγαλύτερη 7 ιντσών οθόνη, 6 ηχεία, LED πίσω φώτα και σύστημα cruise control ενώ η κορυφαία Creative, προσφέρει επίσης 7 ιντσών πίνακα οργάνων, αυτόματο air-condition, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, δερμάτινο τιμόνι, φώτα ομίχλης και τις 16άρες ζάντες.

Με 1,2 λίτρων μοτέρ απόδοσης 86 ίππων

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός 1.200άρης κινητήρας βενζίνης απόδοσης 86 ίππων και 113 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός 5τάχυτου ή ένα 6τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Από 6.250 ευρώ

Το Tata Punch είναι ήδη διαθέσιμο την Ινδία με τις τιμές να ξεκινούν από 6.250 ευρώ και να φτάνουν μέχρι τις 10.700 ευρώ για το κορυφαίο εξοπλιστικό επίπεδο Creative.
 


Με 6.250 ευρώ παίρνεις SUVάκι!
- Μικρότερο σε μήκος από Yaris αλλά με μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου
- Με 1,2 λίτρων μοτέρ απόδοσης 86 ίππων
- Λιτό στην βασική έκδοση αλλά πλούσιο με λίγα παραπάνω ευρώ!
Εσύ θα το έπαιρνες ή θα σε πείραζε που είναι της... Tata Motors;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center