Η αρχική τιμή του υπολογίζεται γύρω στο 1 εκατ. ευρώ.

Η ΧΙΝG Mobility βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με διάφορες αυτοκινητοβιομηχανίες που θέλουν να προμηθευτούν το σύστημα της.

Η εταιρεία ανακοινώνει ότι τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 1,8 δευτερόλεπτα.

Ταχύτερο και από το Tesla Roadster;

1.998 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2017)

Mια start-up εταιρεία αναμένεται να λανσάρει σύντομα ένα δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο που υπόσχεται ότι θα είναι ταχύτερο και από το νέο Tesla Roadster. Πόσο χρειάζεται να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση;

Μπορεί το Τesla Roadster να είναι έτοιμο να γίνει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής όταν λανσαριστεί στην αγορά, ωστόσο η XING Mobility είναι έτοιμη να κατασκευάσει ένα δικό της μοντέλο με ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Η start-up εταιρεία βασίζεται στην Ταϊπέι και πρόσφατα απoκάλυψε ένα πλήρως ηλεκτρικό supercar εμπνευσμένο από αγώνες ράλι και εξοπλισμένο με μπαταρία ενός megawatt (περίπου 1.341 ίππων). Το όνομα του είναι Miss R και η τρομερή του ισχύς πηγάζει από 4 ανεξάρτητα ηλεκτρικά μοτέρ δίπλα από κάθε τροχό που του επιτρέπουν να πετύχει εξαιρετικές επιδόσεις.  Η εταιρεία ανακοινώνει ότι τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 1,8 δευτερόλεπτά ενώ τα 0-200 γίνονται σε μόνο 5,1 δλ. με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 270 χλμ./ώρα. Πληροφορίες για την ηλεκτρική της αυτονομία δεν έχουν γίνει γνωστές.
 
Η ΧΙΝG Mobility βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με διάφορες αυτοκινητοβιομηχανίες που θέλουν να προμηθευτούν το σύστημα της, γνωστό για την ικανότητα του να τοποθετηθεί από λεωφορεία μέχρι και ταχύπλοα. Το Μiss R αναμένεται να ντεμπουτάρει αρχικά ως πρωτότυπο το 2018 με την παραγωγή του να περιορίζεται στις 20 μονάδες ένα χρόνο περίπου αργότερα με αρχική τιμή γύρω στο 1 εκατ. ευρώ.

Δείτε το video.
 

Mercedes
test center