• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η BMW έχει ένα νέο ηλεκτρικό όχημα σε διαδικασία ανάπτυξης και σήμερα αποκάλυψε το πρώτο teaser για το τι πρόκειται να δούμε στο μέλλον.

Teaser ΒΜW iNEXT

Διαβάστηκε από 1924 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/5/2018
 

Μια πρώτη ιδέα για το τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο ηλεκτρικό της μοντέλο παρουσίασε η BMW. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η BMW έχει ένα νέο ηλεκτρικό όχημα σε διαδικασία ανάπτυξης και σήμερα αποκάλυψε το πρώτο teaser για το τι πρόκειται να δούμε στο μέλλον. Το όνομα του είναι iNEXT και αναμένεται  να τεθεί σε παραγωγή το 2021 με την εταιρεία να υπόσχεται ότι θα ενσωματώνει "όλες τις διαθέσιμες καινοτομίες σε ένα και μόνο όχημα".

Από ό, τι μπορούμε να δούμε, μοιάζει  περισσότερο σαν μια εξέλιξη του σχεδιασμού της i3 με την οροφή του να φαίνεται πως επεκτείνεται μέχρι και το πορτ-μπαγκάζ, κάτι που μάλλον πρέπει να υποδηλώνει ότι πρόκειται για κάποιο hatchback ή κάποιο crossover.
 
«Το iNEXT είναι το μέλλον μας. Θα ωφελήσει ολόκληρη την εταιρεία και όλες τις θυγατρικές μας», δήλωσε ο πρόεδρος της BMW Harald Krüger στην ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας. «Για πρώτη φορά, συνδυάζουμε όλες τις βασικές τεχνολογίες για μελλοντική κινητικότητα σε ένα όχημα. Το iNEXT είναι πλήρως ηλεκτρικό, πλήρως συνδεδεμένο και προσφέρει επίσης πολλά συστήματα αυτόνομης τεχνολογίας. Σήμερα, δώσαμε στους μετόχους μας μια πρώτη ματιά σε ό,τι αφορά στην σχεδίαση της BMW iNEXT.»

Μετά την παρουσίαση του concept κάποια στιγμή αργότερα φέτος, το μοντέλο θα τεθεί σε παραγωγή περίπου τρία χρόνια από τώρα στο εργοστάσιο Dingolfing της εταιρείας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής της BMW στην Ευρώπη που κατασκευάζει επί του παρόντος τα περισσότερα από τα μοντέλα της μάρκας.
 

Tags: BMW, iNEXT
 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ