Aκριβή και ασφαλή συμπεράσματα μέσα από τις τρεις εικόνες που δημοσιεύτηκαν δεν μπορούν να εξαχθούν.

Τeaser εικόνες του νέου Rezvani Tank

1.860 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2019)

Ηλεκτρομαγνητική προστασία θα μπορεί να παρέχει το σκληροτράχηλο SUV στη νέα του έκδοση.

Δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα του Rezvani Tank, η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια αποκάλυψε το πρώτο teaser για την ολοκαίνουρια έκδοση του σκληροτράχηλου SUV. H μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι ενώ τα προηγούμενα Τank ήταν βασισμένα πάνω στο Wrangler JK γενιάς, το νέο Tank βασίζεται πάνω στο σασί του νέου Wrangler.

Aκριβή και ασφαλή συμπεράσματα μέσα από τις τρεις εικόνες που δημοσιεύτηκαν δεν μπορούν να εξαχθούν. Αυτό που γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι πως μεγάλες διαφορές στην εμφάνιση δεν υπάρχουν με εξαίρεση το ακόμα πιο πολύπλοκο σε σχεδίαση καπό και την αρκετά διαφορετική οροφή.
 
Περισσότερα στοιχεία υπάρχουν πάντως για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου στη  νέα του έκδοση. Η ανάρτηση είναι παρμένη από την Fox Racing ενώ στο μηχανοστάσιο του αυτοκινήτου θα βρίσκεται ο Ηellcat V8 κινητήρας του Dodge Challenger SRT Demon, έτσι αναβαθμισμένος ώστε να αποδίδει 1.000 άλογα. Προαιρετικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το Τank Military Edition πακέτο για το αυτοκίνητο που περιλαμβάνει προστασία απέναντι στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, τους κεραυνούς και τις ηλιακές εκλάμψεις.

Το νέο Rezvani Tank θα κάνει ντεμπούτο αυτό το καλοκαίρι και οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν τον χειμώνα. Η τιμή του είναι φυσικά πολύ υψηλή.

peugeot
NISSAN