Το σύντομο κλιπ κάνει μία γρήγορη προεπισκόπηση στην οπίσθια όψη του πρωτότυπου.

Teaser με ήχο της νέας Lamborghini

1.472 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2019)

Με ένα σύντομο teaser βίντεο που δημοσιοποίησε η Lamborghini έδωσε μία πρώτη γεύση για το Vision Gran Turismo Concept που μετράει αντίστροφά για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.


Το σύντομο κλιπ κάνει μία γρήγορη προεπισκόπηση στην οπίσθια όψη του πρωτότυπου, ενώ αφήνει να ακουστεί και η μελωδία της εξάτμισης. Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο η φημολογία που έχει αναπτυχθεί κάνει λόγο πως το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται από τον V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα που συναντούμε στην Lamborghini Aventador.
 
Από κει και πέρα οπτικά το μοντέλο θα χαρακτηρίζεται από τολμηρό και δυναμικό σχεδιασμό. Από το βίντεο μπορούμε να δούμε τα αιχμηρά φώτα τύπου LED που εκτείνονται σε όλο το μήκος του πίσω μέρους. Παράλληλα παρών είναι και ένας αεροδυναμικός διαχύτης. Αναμένουμε ότι η εμπρόσθια όψη του οχήματος θα είναι εξίσου τολμηρή με του πίσω μέρους, γεγονός που πιθανώς θα το καθιστούσε ένα από τις πιο αξιοσημείωτα πρωτότυπα Vision Gran Turismo.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ούτε γνωρίζουμε μετά από πόσο χρονικό διάστημα από την παρουσίαση του θα είναι διαθέσιμο στο παιχνίδι, ωστόσο αυτό στην προκειμένη περίπτωση δεν αποτελεί πρόβλημα. Ο λόγος είναι πως η μάρκα σκοπεύει να παρουσιάσει το μοντέλο στις 24 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του World Final FIA Gran Turismo Championships.
 

Toyota
moto