• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ντεμπούτο του νέο Toyota RAV4 θα γίνει στις 28 Μαρτίου.

Τeaser νέου RAV4

Διαβάστηκε από 2541 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/3/2018
 

Με αυτήν την teaser εικόνα, η Toyota προαναγγέλλει την αποκάλυψη της νέας γενιάς RAV4 στην Έκθεση της Νέας Υόρκης. Διαβάστε ποιες είναι οι πρώτες πληροφορίες γύρω από το νέο SUV.

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης αρχίζει να αποτελεί πλέον παρελθόν, με τις μάρκες να εστιάζουν τώρα την προσοχή τους στην Έκθεση της Νέας Υόρκης. Εκεί θα δώσουν το παρών εταιρείες που θέλουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα στην σημαντική αγορά των ΗΠΑ, με την Τοyota για παράδειγμα να παρουσιάζει τη νέα γενιά RAV4, το οποίο και αποτελεί την ναυαρχίδα της μαζί με το Corolla στην συγκεκριμένη αγορά.

Για αυτό και δημοσίευσε αυτή την εικόνα teaser που ουσιαστικά προαναγγέλλει την παρουσίαση του. Μαθαίνουμε μάλιστα πως η ιαπωνική εταιρεία έχει μεγάλες προσδοκίες για το μοντέλο και ότι έχει επενδύσει σημαντικά ποσά πίσω από την εξέλιξη του. Η σχεδιαστική του γλώσσα αναμένεται να γίνει πιο μυώδης και να πάρει επιρροές από το FT-AC concept  ενώ αναμένεται το μοντέλο να βασιστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται στο C-HR και να επωφεληθεί από πολλά συστήματα τεχνολογίας που έχει στην διάθεση της η Τοyota.
 
Όσον αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων, λέγεται ότι θα αποτελείται κυρίως από 4κύλινδρα μοτέρ ενώ θεωρείται σίγουρη η παρουσία ενός ή δύο υβριδικών κινητήριων συνόλων. Αντίθετα, δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια έκδοση diesel ή κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Το ντεμπούτο του νέο Toyota RAV4 θα γίνει στις 28 Μαρτίου.
 

Tags: TOYOTA RAV4
 

TOYOTA RAV4 - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ