Tο αυτοκίνητο για το οποίο γίνεται λόγος είναι το CUPRA Leοn.

Teaser της CUPRA με φόντο το Leon (+vid)

4.591 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2019)

Ένα teaser βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η CUPRA, ενημερώνοντας για ένα επικείμενο πρωτότυπο που αναμένεται να αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.


Καμία πληροφορία σχετικά με το αυτοκίνητο δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο όπως φαίνεται το αυτοκίνητο για το οποίο γίνεται λόγος είναι το CUPRA Leοn.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, το πρωτότυπο έχει μεγάλη ομοιότητα με το CUPRA e-Racer που αποκαλύφθηκε πέρυσι. Ενώ το ηλεκτρικό e-Racer βασίζεται σε μία τροποποιημένη έκδοση του τρέχοντος αγωνιστικού Leon TCR, το CUPRA Leοn αναμένεται να φτάσει όντας βασισμένο στην λατφόρμα MQB του ομίλου Volkswagen. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως σε αντίθεση με το σημερινό SEAT Leon Cupra, το επερχόμενο «καυτό» Leon θα φέρει μόνο το λογότυπο CUPRA, καθώς η μάρκα έχει αυτονομηθεί.
 
Το βίντεο «στέκεται» αποκλειστικά στο εμπρόσθιο μέρος από το οποίο ξεχωρίζει η «υπογραφή» των LED φώτων ημέρας, ενώ σύντομο πέρασμα κάνουν και οι ζάντες του αυτοκινήτου.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που η CUPRA αυτονομήθηκε έχει παρουσιάσει δύο μοντέλα. Το SUV CUPRA Ateca, αλλά και το πιο πρόσφατο Formentor, το οποίο αποτελεί το πρώτο 100% δικό της μοντέλο. Μάλιστα η μάρκα σκοπεύει να επεκτείνει τη γκάμα της σε επτά μοντέλα έως το 2020!

Αφού κάνετε κλίκ στο play, για να δείτε το βίντεο επιλέξτε  «παρακολουθείστε το βίντεο στο Youtube»

 

Mercedes
test center