Ένα teaser του επερχόμενου GR GT86 δημοσίευσε η Toyota.

Teaser του GR GT86 από την Toyota (+vid)

2.205 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2018)

Ένα teaser του επερχόμενου GR GT86 δημοσίευσε η Toyota, θέλοντας έτσι να προετοιμάσει ακόμα περισσότερο το κοινό για την αποκάλυψη του μοντέλου.

Η πιο «σκληρή» έκδοση του GT86, η οποία αναμένεται να λάβει την περιποίηση του τμήματος Gazoo Racing θα φτάσει λίγο πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος ζωής του μοντέλου, με τις πληροφορίες ωστόσο να μην έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αν και το γεγονός πως η Gazoo Racing θα βάλει το «χέρι» της πρέπει να μας προϊδεάσει μεταξύ άλλων για ένα αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης και πέδησης.
 
Σε ότι αφορά το κομμάτι των μηχανικών συνόλων μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο φήμες και κάνουν λόγο για τον τετρακύλινδρο 2.0 λίτρων κινητήρα που βρίσκεται και στο βασικό μοντέλο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες αλλά ούτε και φήμες σχετικά με τις επιδόσεις που θα έχει.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο έτος η Toyota παρουσίασε το concept GR HV Sports, το οποίο βασίστηκε στο GT86 αλλά διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, έχοντας τεχνολογία από το αγωνιστικό μοντέλο του Le Mans και συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες, μέχρι τότε δείτε το teaser βίντεο που δημοσιεύτηκε από τo ισπανικό τμήμα της Toyota.  

NEO TRAFIC
skoda