Μία teaser εικόνα του επερχόμενου Land Rover Defender έδωσε στο φως της δημοσιότητας η εταιρεία.

Η teaser εικόνα με το μήνυμα για την παρουσίαση.

Τeaser του Land Rover Defender

2.082 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2018)

Μία teaser εικόνα του επερχόμενου Land Rover Defender έδωσε στο φως της δημοσιότητας η εταιρεία.

Να καταβαίνει από την πλατφόρμα ενός φορτηγού παρουσίασε το νέο Land Rover Defender η βρετανική μάρκα, στην τελευταία της χρονικά teaser εικόνα. Μάλιστα όπως  βλέπουμε η εικόνα, που παρουσιάζει καμουφλαρισμένο του δημοφιλές SUV, συνοδεύεται από ένα ενημερωτικό μήνυμα αναφορικά με την επίσημη παρουσίαση, η οποία πρόκειται να γίνει το 2019. Επιπλέον η μάρκα υπογράμμισε πως πρόσθετες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στις 27 Δεκεμβρίου.
 
Επιβεβαιωμένα στοιχεία δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, ωστόσο κάποια από τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου θα πρέπει να θεωρούνται βέβαια. Ένα από αυτά είναι η ύπαρξη της πλατφόρμα Modular Longitudinal Architecture (MLA) της εταιρείας, η οποία είναι πιο ελαφριά και πιο συμπαγής από την προηγούμενη.
Στα μηχανικά σύνολα η Land Rover δε θα μπορέσει να αποκηρύξει πλήρως τους συμβατικούς κινητήρες. Οπότε περιμένουμε μοτέρ με τέσσερις και έξι κυλίνδρους. Αξίζει να σημειωθεί πως η πλατφόρμα, μπορεί να σηκώσει οποιαδήποτε επιλογή εξηλεκτρισμού υπάρχει σήμερα διαθέσιμη: mild-hybrid, plug-in hybrid ή και αμιγώς ηλεκτρική κίνηση.
 
Από πλευράς διαστάσεων δε θα υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το μοντέλο που έφτασε μέχρι το 2016. Το τρίθυρο, το οποίο επίσης λέγεται ότι θα επανέλθει, θα ανέβει ίσως λίγο παραπάνω και θα φτάσει τα 4,0 μέτρα, από 3,90 που ήταν. Το δε πεντάθυρο θα παραμείνει στην περιοχή των 4,7-4,8 μέτρων. Τέλος παρούσα θα είναι και μία ακόμα έκδοση που θα επωφεληθεί από μακρύτερο μεταξόνιο.

Τέλος, η εξωτερική εικόνα θα αποκτήσει τα απαραίτητα νέα στυλιστικά χαρακτηριστικά, ωστόσο το νέο μοντέλο ταυτόχρονα θα διατηρεί αναλλοίωτο
το DNA των προκατόχων του.

NEO TRANSPORTER
test center