Μέσω του twitter η Panoz έδωσε στο φως της δημοσιότητας τέσσερις εικόνες.

Teaser του νέου Panoz Avezzano;

1.503 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2019)

Teaser εικόνες του νέου της supercar έδειξε η εταιρεία Panoz, οι οποίες πιθανότατα αφορούν μία νέα έκδοση του Avezzano που έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το 2016.


Μέσω του twitter η Panoz έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις τέσσερις εικόνες, οι οποίες έχουν πολύ μεγάλη ομοιότητα με το προαναφερθέν Avezzano. Εκτός από τη φίρμα της εταιρείας και το δερμάτινο εσωτερικό, μία από τις εικόνες δείχνουν ξεκάθαρα ένα υπερτροφοδοτούμενο με κομπρέσορα LT4 V8 μοτέρ από την GM. Το μοτέρ αυτό έχει τοποθετηθεί στην Chevrolet Camaro ZL1 δίνοντας ισχύ 660 ίππων, κάτι που σημαίνει πως το αναβαθμισμένο Avezzano θα είναι αρκετά γρήγορο.
 
Κάποια άλλη πληροφορία δεν υπάρξει μέχρι αυτή τη στιγμή, ωστόσο στην ανάρτησή της η Panoz αναφέρει πως το μοντέλο θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα, οπότε και θα μάθουμε περί τίνος πρόκειται.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως το μοντέλο παραγωγής του τρέχοντος Panoz Avezzano ξεκίνησε την κατασκευή του στις αρχές του 2017, ενώ οι πωλήσεις του ξεκίνησαν το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Λίγο αργότερα δημιουργήθηκε και μία αγωνιστική GT4  έκδοση που χρησιμοποιήθηκε από την  Team Panoz Racing στη σειρά αγώνων Pirelli World Challenge για το 2017.     

Δείτε τις εικόνες   

PEUGEOT NEW EVANS
4green