• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Διαρροές κάνουν λόγο ότι το μηχανικό σύνολο θα αποτελείται από έναν 3κύλινδρο 1.500άρη κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Το μόνο μέρος του μοντέλου που δεν καλύπτεται από καμουφλάζ είναι η οροφή που φαίνεται ότι είναι φτιαγμένη από άνθρακα.

Διαρροές κάνουν λόγο ότι το μηχανικό σύνολο θα αποτελείται από έναν 3κύλινδρο 1.500άρη κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Τeaser video για BMW i8 Spyder

Διαβάστηκε από 1822 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/7/2017

Η ΒΜW έδωσε στην δημοσιότητα teaser video λίγο καιρό πριν την παρουσίαση του κατά πάσα πιθανότητα στην Φρανκφούρτη. Γνωρίστε την!

 
Θυμάστε την BMW i8 Concept Spyder που παρουσιάστηκε πίσω στο 2012; Το μοντέλο παραγωγής θα φτάσει στις αγορές τελικά μέσα στο 2018 και τώρα η βαυαρική μάρκα έβγαλε στη δημοσιότητα ένα teaser για το υβριδικό plug-in της.

Το μόνο μέρος του μοντέλου που δεν καλύπτεται από καμουφλάζ είναι η οροφή που φαίνεται ότι είναι φτιαγμένη από άνθρακα. Συνολικά, το i8 Roadster δεν φαίνεται να έχει πολλές διαφορές σχεδιαστικά με το coupe μοντέλο ενώ αναμένεται να λάβει τα νέα σχεδιαστικά που θα υιοθετηθούν στην ανανεωμένη του έκδοση.
 
Διαρροές κάνουν λόγο ότι το μηχανικό σύνολο θα αποτελείται από έναν 3κύλινδρο 1.500άρη κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ με συνολική απόδοση 372 ίππων με τις αναφορές να κάνουν λόγο ότι θα έχει αυξημένη αυτονομία σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα i8.
Mπορεί το i8 Roadster να αργεί ακόμα αλλά αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 134.000 ευρώ.