Tech: Οι τεχνολογίες του Hyundai i30 N

19.025 Επισκέψεις στο άρθρο

Κορυφαίες επιδόσεις και άψογη δυναμική συμπεριφορά, σε ένα «περιτύλιγμα» που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Η Hyundai τόλμησε να σταθεί απέναντι σε αυτοκίνητα που έχουν αφήσει την υπογραφή τους, όπως το Golf GTI ή το Civic Type R. Και δικαιώθηκε. Ώρα να μάθουμε τη «συνταγή» της επιτυχίας της.

Η είσοδος για πρώτη φορά σε μία κατηγορία όπου μέχρι πρότινος πρωταγωνιστούσαν ανταγωνιστές με ιστορία σχεδόν 45 ετών, όπως το VW Golf GTI, αναμφισβήτητα θέλει πολύ θάρρος. Η Hyundai το τόλμησε και, όπως αποδείχθηκε, δικαιώθηκε πανηγυρικά, προσφέροντας ένα αυτοκίνητο που κέρδισε τις καλύτερες κριτικές και χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το απόλυτο «value for γκάζι» αυτοκίνητο λόγω της προσιτής τιμής και του «sportive» χαρακτήρα του.
 

Έχοντας πλέον αποδείξει σε όλους την αξία του, έφτασε η ώρα να αναλύσουμε την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από το i30 N και πως οι Νοτιοκορεάτες κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο.

Πώς λειτουργεί ο 2λιτρος κινητήρας του και ποιες τεχνολογίες το καθιστούν αποτελεσματικό στη γρήγορη οδήγηση και συνάμα διασκεδαστικό; Το i30 N είναι το μοντέλο που εδραίωσε με τον καλύτερο τρόπο την είσοδο των γρήγορων μοντέλων της Hyundai στην αγορά και αυτό του δίνει ιδιαίτερη αξία, ώρα να μάθουμε τα πάντα γιΆ αυτό!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

VW LEASEPRO
test center