Τελευταία λέξη της μόδας το νέο Citroen C3 Elle
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τελευταία λέξη της μόδας το νέο Citroen C3 Elle

11.792 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2022)

Πιο σικάτο και μοντέρνο από ποτέ έγινε το Citroen C3 χάρη στη νέα του έκδοση Elle την οποία παρουσίασε η γαλλική μάρκα.

Σικάτο και μοντέρνο

Η Citroen συνεργάστηκε με το γαλλικό περιοδικό μόδας, «Elle» με αποτέλεσμα την παρουσία του νέου Citroen C3 Elle, που αποτελεί την πιο σικάτη και μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού μικρού. Το νέο μοντέλο αποκτά δίχρωμη βαφή, επένδυση Alcantara και μοναδικές λεπτομέρειες εσωτερικά και εξωτερικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με δίχρωμο εξωτερικό

Η βασική σχεδίαση του C3 παραμένει αμετάβλητη, με το ίδιο στρογγυλεμένο σχήμα αμαξώματος, τους χωρισμένους προβολείς και τα air bumps κατά μήκος των πλευρών. Ωστόσο στην έκδοση Elle υπάρχουν πολλές επιλογές διχρωμίας του εξωτερικού, ανάμεσα από πέντε χρώματα τα οποία μπορούν να συνδυαστούν είτε με λευκή είτε με μαύρη οροφή. Υπάρχουν επίσης σιέλ πινελιές που τονίζουν στοιχεία όπως τα φώτα ομίχλης μπροστά και ένα μέρος των air bumps. Το σλόγκαν του περιοδικού Elle «Since 1945 & forever» έχει επίσης εφαρμοστεί στην οροφή.

Επένδυση Alcantara και καθίσματα Advanced Comfort

Οι σιέλ λεπτομέρειες περνούν και στο εσωτερικό, εκεί όπως το C3 Elle είναι εξοπλισμένο με τα άνετα καθίσματα Advanced Comfort της Citroen διακοσμημένα σε ανοιχτό γκρι ύφασμα και Alcantara. Από κει και πέρα η επωνυμίας Elle εντοπίζεται στα πατάκια, ενώ το ταμπλό από Alcantara είναι επίσης μοναδικό στο νέο μοντέλο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center