Βρισκόμαστε μόλις μία ημέρα μακριά από την επίσημη πρεμιέρα του ανανεωμένου Skoda Superb.

Τελευταίο teaser του Skoda Superb (+vid)

2.167 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2019)

Βρισκόμαστε μόλις μία ημέρα μακριά από την επίσημη πρεμιέρα του ανανεωμένου Skoda Superb και η τσεχική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο teaser βίντεο.

Κάνοντας χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η μάρκα δημοσίευσε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων το οποίο εμφανίζει τους ηλεκτρικούς πλαϊνούς καθρέπτες να ανοιγοκλείνουν αυτόματα, έχοντας μάλιστα ενσωματωμένο το φλας. Το στοιχείο αυτό έρχεται να προστεθεί στα όσα ήδη έχουν γίνει γνωστά σχετικά με την ανανέωση του σεντάν.
 
Τα LED Μatrix φωτιστικά σώματα θα είναι μέρος του φρεσκαρισμένου Superb, ενώ όπως φαίνεται τα επίσης LED φώτα εισόδου που είναι εδρεύουν στις πόρτες, εμφανίζουν ολογράφως το όνομα της εταιρείας, κάτι που φαίνεται και στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω.
 
¶λλα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά περιλαμβάνουν την ύπαρξη ενός plug-in υβριδικού συστήματος μετάδοσης κίνησης. Η πιο φιλική προς το περιβάλλον έκδοση του αυτοκινήτου θα χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα κίνησης που έχει το Volkswagen Passat GTE. Το εν λόγω σύστημα συνδυάζει ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα εσωτερικής καύσης 1,4 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει στο γερμανικό μοντέλο 218 ίππους και 400 Nm ροπής, ενώ μέσω της μπαταρίας 9,9 kWh έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 50 χιλιόμετρα.      

Η πρεμιέρα του ανανεωμένου Skoda Superb έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου (IIHF) που θα γίνει στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας την Πέμπτη 23 Μαΐου.
 

Mercedes
moto