Παρελθόν από την κεφαλή της αγωνιστικής ομάδας της Hyundai στο WRC αποτελεί ο Michel Nandan.

Τέλος ο Michel Nandan από τη Hyundai

2.303 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2019)

Παρελθόν από την κεφαλή της αγωνιστικής ομάδας της Hyundai στο WRC αποτελεί ο Michel Nandan.

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν ο Michel Nandan και η Hyundai Motorsport, με την κορεατική ομάδα να «καθαιρεί» από τη θέση του επικεφαλής τον Nandan και να τον αντικαθιστά με τον Andrea Adamo ενόψει της σεζόν του 2019.
 
Ο Nandan βρισκόταν σε αυτή τη θέση από τη επιστροφή της μάρκας στο WRC, έχοντας την ευθύνη τόσο για την ανάπτυξη της εργοστασιακής βάσης του Alzenau όσο και για το WRC i20 το 2013. Από το ντεμπούτο του το i20 έχει συγκεντρώσει 10 νίκες, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στους κατασκευαστές τα τελευταία τρία χρόνια.
Παρ όλα αυτά το γεγονός πως στο τελευταίο πρωτάθλημα η ομάδα του Nandan δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον από τους δύο τίτλους (οδηγών και κατασκευαστών), τον έθεσε υπό αμφισβήτηση και έτσι επήλθε αλλαγή πλεύσης από τα ανώτερα κλιμάκια που με τη σειρά της τον έθεσε εκτός ομάδας.
 
Πλέον τα ηνία θα αναλάβει ο Adamo ο οποίος θα συνεχίσει τα προγράμματα εξέλιξης i20 R5 και i30 N για το TCR, επιβλέποντας μία ομάδα με επικεφαλής τους μόνιμους οδηγούς Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen με τον Sebastien Loeb και τον Dani Sordo να μοιράζονται ένα τρίτο i20 Coupe WRC.

Mercedes
moto