Βλέπετε την κουπέ Mercedes S-Class.

Τέλος οι κουπέ και κάμπριο Mercedes S-Class;

1.765 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2020)

Έντονη φημολογία που θέλει τη Mercedes να αποσύρει από τη γραμμή παραγωγής τις κουπέ και κάμπριο εκδόσεις της S-Class προκειμένου να κάνει χώρο για την ηλεκτρική EQS, έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα. Δείτε το χρονοδιάγραμμα που αναφέρεται.


Μπορεί η Mercedes να εργάζεται πάνω στη νέα S-Class, ωστόσο το μέλλον για τις κουπέ και κάμπριο εκδόσεις της προμηνύεται δυσοίωνο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι φήμες αμφότερα τα μοντέλα θα μπορούν να παραγγελθούν μέχρι τον προσεχή Μάιο, προκειμένου τον Αύγουστο του 2020 να βάλουν τέλος στην παραγωγή τους.
 
Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο αυτό θα συμβεί για χάρη της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής EQS, αφού η γερμανική μάρκα θέλει να κάνει ακόμα μεγαλύτερο χώρο για την άφιξη της χωρίς ρύπους ναυαρχίδας της. Έχοντας ανανεωθεί το 2017, τα δύο μοντέλα (κουπέ και κάμπριο) δεν είναι ακριβώς παλιά, αλλά βασίζονται στην έκτη γενιά της S-Class που έχει φτάσει εδώ και περίπου επτά χρόνια και σύντομα θα αποτελεί παρελθόν.
 
Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν τίθεται κανένα λόγος για τη σεντάν S-Class που συνεχίζει κανονικά τις δοκιμές εξέλιξης προκειμένου να κάνει την εμφάνισή της. Παράλληλα να πούμε πως από τη Mercedes δεν γίνεται κανένα σχόλιο, ούτε επιβεβαίωσης ούτε διάψευσης αυτών των φημών.
 
Θυμίζουμε πως η νέα Mercedes EQS αναμένεται να μπει στις αγορές το 2021. Θα βασίζεται σε μία ολοκαίνουργια πλατφόρμα και θα είναι εξοπλισμένη με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα, για να επιτυγχάνεται τετρακίνηση. Η ισχύς που θα έχει παραμένει ανεπιβεβαίωτη, ωστόσο λέγεται πως θα κυμαίνεται περίπου στους 500 ίππους.

Toyota
moto