Τέλος τα φορτηγά στο κέντρο της Αθήνας τις ώρες αιχμής

Τέλος τα φορτηγά στο κέντρο της Αθήνας τις ώρες αιχμής

2.540 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2022)

Ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε την απαγόρευση φορτοεκφορτώσεων στην Αθήνα από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και προώθησε την απόφαση του στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά και προς κάθε άλλο αρμόδιο φορέα!

Αλλαγή του ωραρίου τροφοδοσίας

Απόφαση που αναμένεται να αλλάξει την καθημερινότητα στους δρόμους της Αθήνας πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η οποία πλειοψήφησε στην ψηφοφορία που ακολούθησε, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την αλλαγή του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων και την εφαρμογή του από τις 9 το βράδυ έως τις 9 το πρωί (21.00 – 09.00).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Προωθήθηκε στην Περιφέρεια και σε άλλους φορείς

Πλέον το αίτημα αναμένεται να προωθηθεί στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά και προς κάθε άλλο αρμόδιο φορέα, με στόχο την αλλαγή του! Αξίζει να αναφέρουμε πως σήμερα το ισχύον ωράριο φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων για επιχειρήσεις, υπεραγορές και λοιπά καταστήματα προβλέπει απαγόρευση τροφοδοσίας από τις 07.00 π.μ. έως τις 10.30 π.μ. για φορτηγά οχήματα ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, εντός δακτυλίου.

Σκοπός να μπει τέλος στα κυκλοφοριακά «εμφράγματα»

Σε περίπτωση υλοποίησης του συγκεκριμένου νέου μέτρου, κανένα φορτηγό δεν θα μπορεί να εισέρχεται στα όρια του Δήμου Αθηναίων μέσα στην ημέρα και συγκεκριμένα από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, διευκολύνοντας ουσιαστικά τους κατοίκους και τους εργαζόμενους του κέντρου, μειώνοντας παράλληλα την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto