Η 3θυρη έκδοση του Peugeot 208 είναι πολύ πιθανό να «κοπεί» από την μάρκα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Tέλος το 3θυρο Peugeot 208

4.305 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2018)

Πληροφορίες που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι είναι πρόθεση της μάρκας να σταματήσει την διάθεση της 3θυρης εκδοχής του Peugeot 208.

Aν είσαι εργένης ή φοιτητής και έχει βάλει στο μάτι κάποιο 3θυρο τότε ίσως θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η 3θυρη έκδοση του Peugeot 208 είναι πολύ πιθανό να «κοπεί» από την μάρκα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ολλανδία, η έκδοση αυτή θα σταματήσει να διατίθεται από την γκάμα του μοντέλου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η γαλλική μάρκα δεν είναι ευχαριστημένη από τις πωλήσεις που έχει σημειώσει. Ακόμα είναι γεγονός ότι το μερίδιο που έχουν οι 3θυρες εκδόσεις στην αγορά έχει κατακερματιστεί τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα, όπως το Renault Clio, το VW Polo, τo SEAT Ibiza και το Kia Rio δεν διατίθενται σε 3θυρη έκδοση.
Αντίθετα βέβαια, υπάρχουν ακόμα κάποιες επιλογές στην κατηγορία με μάρκες που συνεχίζουν να προσφέρουν 3θυρες εκδόσεις στα «μικρά» τους μοντέλα. Για παράδειγμα, η Opel προσφέρει ακόμα το 3θυρο Corsa και η Ford το Fiesta.

Το νέο Peugeot 208 αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού φέτος και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα διατίθεται ούτε στη νέα του γενιά σε 3θυρη έκδοση.
 

Mercedes
test center