Το Mini είναι το μόνο αυτοκίνητο στην μικρή κατηγορία που εξοπλίζεται με πολλαπλούς συνδέσμους. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι σημαίνει αυτό.

Mini: Με ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων

66.597 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/12/2016

Ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε την παρουσία του Mini σε αυτό το «TOP 5» δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι πρόκειται για το μοναδικό αυτοκίνητο της κατηγορίας των μικρών, το οποίο εξοπλίζεται με ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα, τεχνολογία που συναντούμε κυρίως σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας. Το επίπεδο άνεσης, αλλά και η πρόσφυση, δίνουν στο Mini την υπεροχή σε οδική συμπεριφορά έναντι του ανταγωνισμού. Η ονομασία του συγκεκριμένου τύπου ανάρτησης έγκειται στο γεγονός ότι «συνεργάζονται» τουλάχιστον τρεις βραχίονες ελέγχου προκειμένου να βελτιωθεί η κινηματική των πίσω τροχών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Tasos

    Σχεδόν όλα θα ανανεωθούν/αντικατασταθούν οπότε θα δούμε και νέα πράγματα. Το Yaris πάντως είναι μία εξαιρετική πρόταση για οικονομία αφού η Toyota σε αυτή την κατηγορία με τα υβριδικά παίζει μόνη της μπάλα. Το Polo έχει καλό μοτέρ και είναι γρήγορο αλλά θα αντικατασταθεί οπότε δεν υπάρχει και λόγος συζήτησης. Το Fiesta και εκείνο θα βελτιωθεί πολύ υπομονή μέχρι το καλοκαίρι. Τέλος το 208 είναι μια πραγματικά αξιόλογη πρόταση ειδικά με το μοτέρ των 100 ίππων που έχει και εξωπραγματικά χαμηλές εκπομπές ρύπων..

      3