Tesla: Φωτιά στο εργοστάσιο στο Βερολίνο – Ζητούν να κλείσει οι κάτοικοι

Tesla: Φωτιά στο εργοστάσιο στο Βερολίνο – Ζητούν να κλείσει οι κάτοικοι

1.914 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2022)

Σε νέους μπελάδες μπαίνει και πάλι το εργοστάσιο της Tesla στο Βερολίνο, αφού μία πρόσφατη πυρκαγιά ώθησε τους κατοίκους της περιοχής να ζητήσουν να σταματήσει η λειτουργία του!

Νέες ενστάσεις για το εργοστάσιο της Tesla στο Βερολίνο

Ξανά στο προσκήνιο έρχεται το καινούργιο εργοστάσιο της Tesla στο Βερολίνο, αλλά και πάλι για αρνητικό λόγο! Όπως αναφέρουν τα Μέσα του εξωτερικού αιτία για να γίνει και πάλι θέμα το Gigafactory της αμερικανικής μάρκας, στάθηκε μία πρόσφατη πυρκαγιά, η οποία ώθησε τους κατοίκους της περιοχής να ζητήσουν να σταματήσει η λειτουργία του εργοστασίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

50 πυροσβέστες συμμετείχαν στην κατάσβεση της φωτιάς

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η φωτιά ξέσπασε σε ένα χώρο όπου βρίσκονταν χάρτινες συσκευασίες και πεταμένα ξύλα. Η φωτιά δεν άφησε πίσω της τραυματίες, ωστόσο για να σβηστεί επιτυχώς, χρειάστηκαν 50 πυροσβέστες. Το περιστατικό ήρθε ως ακόμα ένα μελανό σημείο για το πρώτο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της εταιρείας, το οποίο από την ώρα που ανακοινώθηκε προσφέρει μόνο διαμάχες και προβλήματα τόσο για τους κατοίκους της περιοχής του Gruenhide, έξω από το Βερολίνο, όσο και για την εταιρεία.

Τη λιγότερη δυνατή γραφειοκρατία αναζητά η Tesla

Μάλιστα, τα εμπόδια που έχουν υπάρξει έχουν φέρει την Tesla σε θέση να μην εξετάζει καθόλου τη Γερμανία για μελλοντικά νέα εργοστάσια. Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Tesla περιέγραψε πρόσφατα τα κριτήρια που θα καθορίσουν τον τρόπο επιλογής της τοποθεσίας για το επόμενο εργοστάσιό της και ένα βασικό σημείο ήταν το «Όσο το δυνατόν λιγότερη γραφειοκρατία». Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ξεκάθαρα ως αναφορά στους εξαιρετικά αυστηρούς κανονισμούς της Γερμανίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
OPEL