¶σχημη κατάληξη είχε η κορυφαία έκδοση Performance του Model 3 της Tesla.

Tesla Model 3 καταστράφηκε σε test drive

2.786 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2019)

¶σχημη κατάληξη είχε η κορυφαία έκδοση Performance του Model 3 της Tesla, ύστερα από ένα αποτυχημένο test drive στην πόλη Shenzen της Κίνας, αναγκάζοντας τη φίρμα να αναστείλει προσωρινά τις δοκιμές των μοντέλων στους επίδοξους αγοραστές.

Η Tesla πριν ξεκινήσει τις τοπικές παραδόσεις στην πόλη Shenzen της Κίνας, προσφέρει στους πελάτες της, τόσο το Model 3,όσο και την κορυφαία έκδοση αυτού, Model 3 Performance, για το καθιερωμένο test drive. Ωστόσο μία από τις πρώτες δοκιμές που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα είχε άσχημη κατάληξη.
 
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η ισχύς ενός Tesla Model 3 Performance δεν μπόρεσε να ελεγχθεί από τον οδηγό, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε μία κολόνα και να καταστρέψει το εμπρόσθιο μέρος του ηλεκτρικού σεντάν. Μάλιστα το γεγονός πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν το μοναδικό του τοπικού εμπόρου, ανάγκασε τη μάρκα να αναστείλει προσωρινά τις δοκιμές.
 
Να τονίσουμε πως το Model 3 στην έκδοση Performance είναι αρκετά γρήγορο. Με τη βοήθεια δύο ηλεκτρικών κινητήρων και ενός συστήματος τετρακίνησης, το μοντέλο 3 Performance μπορεί να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα, κάτι που όπως αποδείχτηκε δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο από όλους τους οδηγούς.

Mercedes
moto