Tesla Μοdel S Plaid το γρηγορότερο ηλεκτρικό παραγωγής στο Ring

11.119 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2021)

Το Tesla Μοdel S Plaid έριξε από την κορυφή την Porsche Taycan Turbo και έγινε το πιο γρήγορο ηλεκτρικό ευρείας παραγωγής που έχει τρέξει στην «Πράσινη Κόλαση».

Tesla Μοdel S Plaid το γρηγορότερο ηλεκτρικό παραγωγής στο Ring

  • Tesla Μοdel S Plaid το γρηγορότερο ηλεκτρικό παραγωγής στο Ring
  • Tesla Μοdel S Plaid το γρηγορότερο ηλεκτρικό παραγωγής στο Ring
Χρόνο 7:30.909 στην διάσημη πίστα του Nurburgring πέτυχε ένα Tesla Model S Plaid σε έκδοση παραγωγής, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Elon Musk. H φίρμα άρχισε να δοκιμάζει το Model S Plaid στην «Πράσινη Κόλαση» δύο χρόνια πριν και τώρα ανακοίνωσε τους επίσημους χρόνους που έκανε στο twitter. H εικόνα που δημοσίευσε ο Musk έδειχνε δύο χρόνους, 7:30.909 και 7:35.579. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Χωρίς τροποποιήσεις το Tesla Model S Plaid
To πιο πιθανό είναι πως ο χρόνος 7:30.909 σημειώθηκε στην διαδρομή των 20,6 χιλιομέτρων ενώ αυτός του 7:35.579 στην μεγαλύτερη διαδρομή των 20,8 χλμ., η οποία και χρησιμοποιείται από το 2019 πιο συχνά από τις εταιρείες. Η διαφορά των περίπου 5 δευτερολέπτων είναι λογική. Σύμφωνα με το Musk, το Model S Plaid που έτρεξε στην πίστα δεν έφερε πάνω του αναβαθμίσεις αλλά και ότι ένα τροποποιημένο αυτοκίνητο με αεροδυναμικά βοηθήματα, carbon φρένα και «πιστάδικα» ελαστικά θα κάνει την δική του προσπάθεια επίσης στο μέλλον.

Δεύτερη πλέον η Porsche Taycan Turbo
Με χρόνο 7:30.909 στη μικρή διαδρομή λοιπόν, το Τesla Model S Plaid είναι πλέον το πιο γρήγορο ηλεκτρικό παραγωγής στο Nurburgring καθώς, έριξε από την πρώτη θέση την Porsche Taycan Turbo που είχε σημειώσει χρόνο 7:42.3 το 2019. Δεν θα εκπλαγούμε, εάν η Porsche αποφασίσει να διεκδικήσει ξανά το ρεκόρ, βάζοντας στην πίστα την ισχυρότερη Taycan Turbo S.

Τα βενζινοκίνητα παραγωγής είναι ακόμη ταχύτερα
Στην γενική κατάταξη, υπάρχουν κάποια σεντάν με μοτέρ εσωτερικής καύσης που έχουν «γυρίσει» το Nurburgring πιο γρήγορα. Για παράδειγμα η Mercedes-AMG GT 63 S έχει σημειώσει χρόνο 7:23.009, ενώ η Jaguar XE SV Project 8 έχει «γυρίσει» σε 7:18.361. H Porsche Panamera Turbo έχει επίσης σημειώσει χρόνο 7:28.81 στην διαδρομή των 20,8 χιλιομέτρων.

Ζήτω ο νέος «Βασιλιάς»!
Έριξε από την κορυφή την Porsche Taycan Turbo και έγινε το πιο γρήγορο ηλεκτρικό παραγωγής στην «Πράσινη Κόλαση».
Λέτε να επιστρέψει η Porsche με την ισχυρότερη Turbo S; Δεν είναι λίγο κάπως μια εταιρεία σαν την Porsche να είναι πίσω από την Tesla; Συνέχεια του άρθρου >>>
OPEL NEA MONTELA
test center