Οι καπνοί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχαν εξελιχθεί σε φλόγες.

Tesla ανατινάζεται σε πάρκινγκ (+vids)

3.572 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2019)

Ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει ένα σταθμευμένο Tesla Model S να ανατινάζεται τη στιγμή που βρίσκεται σε ένα κλειστό πάρκινγκ κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο αυτό προέρχεται από την Κίνα και δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Twitter. Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ένα λευκό Tesla Model S που είναι παρκαρισμένο δίπλα σε δύο Audi να αρχίζει ξαφνικά να βγάζει από το κάτω μέρος καπνούς οι οποίοι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτά πολλαπλασιάστηκαν και στη συνέχεια έγινε έκρηξη με αποτέλεσμα να πάρει φωτά.
 
Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ μεγάλες υλικές ζημιές υπέστησαν και τα οχήματα που είχαν την ατυχία να βρίσκονται δίπλα του στο χώρο στάθμευσης.
 
Μέχρι αυτή τη στιγμή πολύ λίγες λεπτομέρειες αναφορικά με το περιστατικό έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αν δε βρεθεί κάποιο είδος εμπρηστικού μηχανισμού στα απομεινάρια του αυτοκινήτου, τότε το πιο πιθανό είναι η πυρκαγιά να ξεκίνησε από την μπαταρία του σεντάν. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που έχει γίνει γνωστό, είναι πως εκείνη τη στιγμή το αυτοκίνητο δεν βρίσκονταν σε κατάσταση φόρτισης, έτσι αυτόματα αποκλείεται το σενάριο η έκρηξη και η φωτιά να συνέβη εξαιτίας ελαττωματικού φορτιστή.
 
Τέλος η Tesla μαθαίνοντας το εν λόγω περιστατικό λειτούργησε με γρήγορα αντανακλαστικά και με επίσημη ανακοίνωση ανέφερε: «Από τη στιγμή που μάθαμε για το περιστατικό στη Σαγκάη, στείλαμε αμέσως μια ομάδα ανθρώπων για να ερευνήσει το περιστατικό. Επί του παρόντος επικοινωνούμε με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να κατανοήσουμε ακριβώς το θέμα. Σύμφωνα με τις τρέχουσες πληροφορίες, κανείς δεν τραυματίστηκε».

Δείτε το βίντεο της έκρηξης και στη συνέχεια τι προκάλεσε.

NEO TRAFIC
skoda