" />
 • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το minimal εσωτερικό του Peugeot 208 συνεχίζει να είναι ποιοτικό στην κατασκευή και μοντέρνο στη σχεδίαση.

Ψηλά τοποθετημένος πίνακας οργάνων, τα στοιχεία του οποίου όμως κρύβονται από την στεφάνη του τιμονιού.

Εσωτερικό: Οδηγοκεντρικό και πιο high-tech

Διαβάστηκε από 26648 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2016

Το εσωτερικό του φρέσκου Peugeot 208 παραμένει στην λογική του «less is more». Τα υλικά είναι καλά, η συναρμογή άρτια και το φινίρισμα προσεγμένο. Ξεχωρίζει φυσικά το μικρό τιμόνι και ο ψηλά τοποθετημένος πίνακας οργάνων, που συνθέτουν ένα οδηγοκεντρικό εσωτερικό αν και η στεφάνη του τιμονιού ενίοτε κρύβει τα όργανα. Από εκεί και πέρα η μεγάλη οθόνη αφής ψηλά στην κεντρική κονσόλα ενισχύει το τεχνολογικό προφίλ και πλέον προσφέρει καλύτερη on-board διασύνδεση και λειτουργία MirrorScreen (πλήρης αναπαραγωγή του περιεχομένου ενός smartphone στην οθόνη του αυτοκινήτου). Oι χώροι θα βολέψουν 4 ενήλικες χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ το πορτ μπαγκάζ παραμένει στα 285 λτ. χωρητικότητας.

Tags: PEUGEOT 208
 
 • Νίκος

  Πού πάνε με αυτόν τον σάπιο κινητήρα!! Το clio που είναι ήδη 2 ετών έχει 90hp, λιγότερα κυβικά και έχει ρύπους 85!

    5
 • kostas

  Ο κινητήρας της Peugeot 1,6 diesel βγαίνει σε 75, 100 και 120hp!!!! Και το clio βγαίνει σε 75 και 90 Συγκρίνεται τους αντίστοιχους κινητήρες και θα δείτε πόσο υποδεέστερος είναι της renault!

    2
 • kostas

  Ο κινητήρας της Peugeot 1,6 diesel βγαίνει σε 75, 100 και 120hp!!!! Και το clio βγαίνει σε 75 και 90 Συγκρίνεται τους αντίστοιχους κινητήρες και θα δείτε πόσο υποδιέστερος είναι της renault!

   
 • kostas

  Ο κινητήρας της Peugeot 1,6 diesel βγαίνει σε 75, 100 και 120hp!!!! Και το clio βγαίνει σε 75 και 90 Συγκρίνεται τους αντίστοιχους κινητήρες και θα δείτε πόσο πίσω είναι της renault!