Συνολικά, χωρίς να ξεφεύγει σε εμφάνιση, το up! καταφέρνει να δείχνει πιο νέο και σύγχρονο σχεδιαστικά διατηρώντας στο έπακρο το αστικό του προφίλ.

Συνολικά, χωρίς να ξεφεύγει σε εμφάνιση, το up! καταφέρνει να δείχνει πιο νέο και σύγχρονο σχεδιαστικά διατηρώντας στο έπακρο το αστικό του προφίλ.

Test: Ανανεωμένο VW Up!

26.278 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2016)

To Volkswagen up! επανέρχεται στην μίνι κατηγορία με ανανεωμένη εικόνα και εκσυγχρονισμένο προφίλ, στοιχεία που ανεβάζουν την μετοχή του στην κατηγορία όντας πλήρες.

What`s new

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  •  Aνανεωμένη εικόνα 
  •  Μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης
  •  Κινητήρας 3κύλινδρος 75 ίππων
  •  Καίει 5,8 λτ./100 χλμ.
  •  Τιμή από 11.230 ευρώ
+ Εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, χώροι
- Μέτριες επιδόσεις, πρόσβαση στο πίσω κάθισμα, άνοιγμα παραθύρων στις πίσω πόρτες
 
Έξι σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το up! αλλάζει και αναβαθμίζεται τόσο σε εικόνα όσο και σε ουσία. Αισθητικά οι αλλαγές είναι μικρές αλλά ικανές να το καταστήσουν σύγχρονο και επικεντρώνονται στον νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με τις πιο έντονες γωνίες του, το νέο καπό και μάσκα και τα νέα φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα στοιχεία LED ημέρας. Οι καθρέφτες είναι το μοναδικό σημείο που είναι διαφορετικό στα πλαϊνά του, ενώ στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας ανασχεδιάστηκαν. Συνολικά, χωρίς να ξεφεύγει σε εμφάνιση, το up! καταφέρνει να δείχνει πιο νέο και σύγχρονο σχεδιαστικά διατηρώντας στο έπακρο το αστικό του προφίλ. Εναρμονίζοντας το up! με τη νέα εποχή των μίνι αυτοκινήτων, η Volkswagen φρόντισε να διευρύνει τις δυνατότητες εξατομίκευσής του. Έτσι τα 13 νέα χρώματα σε συνδυασμό με τις 17 διαφορετικής σχεδίασης ζάντες αλλά και οι αντίστοιχα αρκετές επιλογές σε επενδύσεις καθισμάτων και ταμπλό στο εσωτερικό, εγγυώνται την μοναδικότητα που μπορεί να διαμορφώσει ο καθένας με βάση τα προσωπικά του γούστα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center