Το νέο Toyota Auris ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες είναι εμφανώς πιο αθόρυβο και 
κυρίως «πατάει» πιο αρχοντικά και στρίβει με απόλυτη ασφάλεια.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Toyota Auris ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες είναι εμφανώς πιο αθόρυβο και κυρίως «πατάει» πιο αρχοντικά και στρίβει με απόλυτη ασφάλεια.

Στο δρόμο: Ήσυχο, ραφιναρισμένο και απόλυτα ασφαλές

88.079 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2016)

Οι τεχνικοί της Toyota ρύθμισαν εκ νέου αμορτισέρ και ελατήρια, έκαναν μικροεπεμβάσεις στο ηλεκτρικό τιμόνι, στους ελαστικούς συνδέσμους και τις αντιστρεπτικές της ανάρτησης και τόνισαν την ηχομόνωση στοχεύοντας στην αναβάθμιση των οδικών χαρακτηριστικών του Auris. Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει απόλυτα.
Η ποιότητα κύλισης είναι κορυφαία και σε αυτό βοηθά ο ήσυχος σε λειτουργία κινητήρας αλλά και η πειστική ηχομόνωση. Το Auris ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες είναι εμφανώς πιο αθόρυβο και κυρίως «πατάει» πιο αρχοντικά και στρίβει με απόλυτη ασφάλεια. Οι κλίσεις δεν είναι μικρές, αλλά σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά, κρατάει μια χαρά και κυρίως αντιδρά προβλέψιμα και απόλυτα προοδευτικά. Δεν αιφνιδιάζει και δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις. Τα διπλά ψαλίδια της πίσω ανάρτησης δουλεύουν εξαιρετικά τόσο σε ότι αφορά στην απορρόφηση των ανωμαλιών, όσο και στο να κρατάνε την ουρά σε μόνιμη επαφή με την άσφαλτο.
Το βελτιωμένο σε αίσθηση τιμόνι είναι αρωγός του οδηγού, αν και παραμένει κάπως ελαφρύ, και χωρίς να πείθει απόλυτα σε αίσθηση. Αντίθετα, τα φρένα είναι άκρως αποτελεσματικά. Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου εξασφαλίζουν άνετα ταξίδια. Η ενεργητική ασφάλεια έχει απογειωθεί χάρη στο Toyota Safety Sense, ενώ χαρακτηριστική είναι πλέον η σταθερότητα ακόμα και στην τελική ταχύτητα των 200 χλμ./ώρα.
Το ανανεωμένο Toyota Auris είναι στο δρόμο, όπως θα έπρεπε να ήταν εξ΄αρχής.


Βελτιωμένο το τιμόνι, που είναι αρκετά κοφτερό και υπάκουο συμμετέχοντας έτσι σε πιο γρήγορους ρυθμούς οδήγησης.

Βελτιωμένο το τιμόνι, που είναι αρκετά κοφτερό και υπάκουο συμμετέχοντας έτσι σε πιο γρήγορους ρυθμούς οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center