Τα μακρινά ταξίδια είναι το φόρτε της, ωστόσο και στις στροφές καταφέρνει χάρη στο καλό σε πληροφόρηση τιμόνι και τα αυξημένα όρια πρόσφυσης να είναι
 ευχάριστη.

Τα μακρινά ταξίδια είναι το φόρτε της, ωστόσο και στις στροφές καταφέρνει χάρη στο καλό σε πληροφόρηση τιμόνι και τα αυξημένα όρια πρόσφυσης να είναι ευχάριστη.

Στο δρόμο: Ευχάριστη και σταθερή

63.639 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2016)

Η C 180 BlueTEC διατηρεί όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά της C-Class. Είναι άνετη πάνω από τις ανωμαλίες του δρόμου, έχει καλή ηχομόνωση και ποιότητα κύλισης, είναι σταθερή στα πολλά χιλιόμετρα και οι μακρινές αποστάσεις είναι το φόρτε της. 


Στις στροφές και σε πιο γρήγορους ρυθμούς οδήγησης, από την άλλη, ο κινητήρας δεν της χαρίζει εκρηκτικές επιδόσεις, ωστόσο τα περιθώρια πρόσφυσης είναι αυξημένα και το τιμόνι παρέχει καλή πληροφόρηση. Μάλιστα, το μοντέλο διαθέτει 4 διαφορετικά προγράμματα στο AGILITY SELECT (Eco, Comfort, Sport, Sport+) όπου μεταβάλλονται σταδιακά οι ρυθμίσεις σε κινητήρα, κιβώτιο και τιμόνι) ανάλογα με τη διάθεση του οδηγού.

Εμείς κινηθήκαμε κυρίως με τα Eco στην πόλη και στην εθνική και το Sport+ στα ανηφορικά κομμάτια περιφερειακά της πόλης. Τέλος, καλά και αποτελεσματικά είναι τα φρένα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto