Το DS 4 Crossback είναι το πρώτο μοντέλο με crossover χαρακτηριστικά της πολυτελούς μάρκας DS της Citroen.

Το DS 4 Crossback είναι το πρώτο μοντέλο με crossover χαρακτηριστικά της πολυτελούς μάρκας DS της Citroen.

Test: DS 4 Crossback

56.254 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2016)

Το νέο DS 4 Crossback έρχεται για να τονίσει περαιτέρω το ξεχωριστό χαρακτήρα των μοντέλων της γαλλικής πολυτελούς μάρκας, επεκτείνοντας τις επιλογές και με ένα νέο crossover, που δε στερείται στυλ και φαντασίας.

What is new
- Υπερυψωμένο αμάξωμα και crossover στυλ
- Είναι 1,6 diesel με 120 ίππους
- Καίει 7,4 λτ./100 χλμ.
- Κοστίζει 25.748 ευρώ με απόσυρση
+ Εμφάνιση, ποιότητα, υψηλή θέση οδήγησης, απόδοση φρένων, εξοπλισμός
- Πρακτικότητα πίσω θυρών, αίσθηση τιμονιού, τιμή
Το DS 4 Crossback είναι το πρώτο μοντέλο με crossover χαρακτηριστικά της πολυτελούς μάρκας DS της Citroen. Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στην ανανεωμένη έκδοση του μικρομεσαίου DS 4 που γνωρίσαμε πριν από περίπου μια 5ετία, έχοντας αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 30 χλστ., μαύρα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών, ράγες οροφής, ελαφρώς διαφοροποιημένους προφυλακτήρες και μαύρες ζάντες αλουμινίου. Όλα αυτά βέβαια έχουν το κόστος τους, αφού το DS 4 Crossback κοστίζει 25.750 ευρώ (27.350 για το Crossback με το αυτόματο κιβώτιο της δοκιμής μας).
Αρέσει…
Σχεδιαστικά, στο ανανεωμένο αμάξωμα του «απλού» DS 4 (νέα και πιο πολυτελή εμπρόσθια γρίλια και μάσκα, μεγάλα φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας), η έκδοση Crossback προσθέτει τις αλλαγές που αναφέραμε και παραπάνω, συνδυάζοντάς τες και με ένα χτυπητό πορτοκαλί χρώμα στο αμάξωμα του μοντέλου της δοκιμής. Φυσικά, όπως το DS 4, έτσι και το Crossback, διατηρεί το έξτρα τρικ των κρυμμένων πίσω χειρολαβών, που δίνουν και μια κουπέ αύρα, σε ένα τελικό αποτέλεσμα που συνδυάζει την πολυτέλεια με το υπερυψωμένο στιλ ενός crossover.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center