Το Fiat 500X είναι πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό στο δρόμο. Η σφιχτή ανάρτηση και το χαμηλό προφίλ των ελαστικών σου επιτρέπουν να κινηθείς περισσότερο στην άσφαλτο και έπειτα 
σε πατημένο χώμα.

Το Fiat 500X είναι πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό στο δρόμο. Η σφιχτή ανάρτηση και το χαμηλό προφίλ των ελαστικών σου επιτρέπουν να κινηθείς περισσότερο στην άσφαλτο και έπειτα σε πατημένο χώμα.

Στο δρόμο: Στιβαρό και διασκεδαστικό

14.099 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2015)

Αναπάντεχα ευχάριστη είναι η εμπειρία που αποκομίζεις όταν βρεθείς πίσω από το τιμόνι του Fiat 500X καθώς οι κλίσεις είναι περιορισμένες, η ανάρτηση (με γόνατα ΜακΦέρσον σε κάθε τροχό) ελέγχει πλήρως τις κινήσεις του αμαξώματος, τα φρένα εμπνέουν σιγουριά και, το κυριότερο, το κράτημα είναι τονισμένο χάρη βέβαια και στη γρήγορη σε εμπλοκή τετρακίνηση. Το 500Χ αντιστέκεται σθεναρά στην υποστροφή με τους τροχούς των 18 ιντσών να βοηθούν στο κράτημα, αλλά και να ταλαιπωρούν παραπάνω στις ανωμαλίες σε καθημερινές συνθήκες. Από την άλλη οι προοδευτικές αντιδράσεις στο όριο δίνουν περιθώριο για διορθώσεις, όπως φυσικά και το στάνταρ ESP, που επεμβαίνει διακριτικά και αποτελεσματικά. Καλό επίσης σε αίσθηση και πληροφόρηση είναι το τιμόνι, αν και δεν «κόβει» πολύ στους επιτόπιους ελιγμούς. Τέλος, αναφορικά με τις εκτός δρόμου ικανότητες, ok η τετρακίνηση και η αυξημένη απόσταση χαρίζουν ένα πλεονέκτημα, ωστόσο το 45άρι προφίλ των ελαστικών σε κρατάει περισσότερο στην άσφαλτο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
skoda