H καμπίνα της Mustang έχει macho χαρακτήρα «παντρεύοντας» με επιτυχία ρετρό και μοντέρνα στοιχεία. Η ποικιλία της υφής των πλαστικών δεν ευνοεί την συνολική εικόνα.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H καμπίνα της Mustang έχει macho χαρακτήρα «παντρεύοντας» με επιτυχία ρετρό και μοντέρνα στοιχεία. Η ποικιλία της υφής των πλαστικών δεν ευνοεί την συνολική εικόνα.

Εσωτερικό: Το ρετρό συναντά το high-tech

(22/1/2016)

H καμπίνα της νέας Mustang συνεχίζει τη λογική της εξωτερικής εικόνας συνδυάζοντας με επιτυχία στοιχεία αυθεντικής muscle αισθητικής με σύγχρονες, high-tech, επιλογές. Έτσι οι χαρακτηριστικοί αεραγωγοί στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, το μεγάλο τριάκτινο τιμόνι με το άλογο Μάστανγκ στο κέντρο και τα στρογγυλά αναλογικά όργανα (το ταχύμετρο μας γνωστοποιεί πως τα στοιχεία του αφορούν… Ground Speed ήτοι ταχύτητα εδάφους) συνδυάζονται με πολλές ψηφιακές ενδείξεις, ηλεκτρονικό 2ζωνικό κλιματισμό και μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών -ίδια με αυτή των Focus και Mondeo- του συστήματος infotainment SYNC2. Αυτό επιτρέπει τον φωνητικό χειρισμό του τηλεφώνου, του συστήματος ψυχαγωγίας, του κλιματιστικού και του συστήματος πλοήγησης. 


Ανάμεσα στα αναλογικά όργανα υπάρχει μια οθόνη για διάφορες πληροφορίες μεταξύ των οποίων η απεικόνιση των δεδομένων από το στάνταρ λογισμικό Track Apps για τη μέτρηση διαφόρων επιδόσεων στην πίστα (επιταχύνσεις από στάση, επιβραδύνσεις g-meter κτλ).

Στην κεντρική κονσόλα ξεχωρίζουν οι χαμηλά τοποθετημένοι αεροπορικού τύπου διακόπτες. Παράλληλα, υπάρχουν και άλλες ανέσεις, όπως η κάμερα οπισθοπορείας, η εκκίνηση χωρίς κλειδί, αλλά και ο εσωτερικός φωτισμός σε 7 αποχρώσεις (5 ξεχωριστές αποχρώσεις υπάρχουν για τα όργανα). Μάλιστα, η Mustang είναι το πρώτο αυτοκίνητο, παγκοσμίως, που διαθέτει αερόσακο γονάτων για το συνοδηγό, που είναι φυλαγμένος στο πορτάκι του ντουλαπιού εμπρός από τον συνεπιβάτη. 

Σχετικά με την ποιότητα τώρα. Σε ότι έχει να κάνει με την συναρμογή δεν έχουμε κάποιο ουσιαστικό παράπονο, αφού ούτε τριγμούς ακούσαμε, ούτε αστοχίες εντοπίσαμε. Αλλά αυτό το mix διαφορετικής υφής υλικών δεν βοηθά την συνολική εικόνα.

Τα έξτρα δερμάτινα μπάκετ της Recaro στηρίζουν σωστά.

Τα έξτρα δερμάτινα μπάκετ της Recaro στηρίζουν σωστά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto