Με 18.795 ευρώ, αποκτάτε το ΜΙΝΙ OΝΕ των 102 ίππων με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με 18.795 ευρώ, αποκτάτε το ΜΙΝΙ OΝΕ των 102 ίππων με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Test: MINI OΝΕ auto

20.487 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2014)

Το αυτόματο κιβώτιο του ΜΙΝΙ, όχι μόνο δεν αμβλύνει την οδηγική ευχαρίστηση προς όφελος της ευκολίας, αλλά την τονίζει! Ακόμα και στη βασική έκδοση ΟΝΕ των 102 ίππων.

Στα γρήγορα: • Κοστίζει από 18.795 ευρώ• Είναι 1,2 λτ. turbo με 102 PS• Καίει 4,8 λτ./100 χλμ.• Πληρώνει 100,8 ευρώ τέλη+ Λειτουργία αυτόματου κιβωτίου, Εμφάνιση και στυλ, Fun to drive, Κυβισμός-Επιδόσεις, Οδική συμπεριφορά, Τιμόνι- Απουσία paddles στο τιμόνι, Χώρος αποσκευών
Είναι γεγονός πως ο σπορτίφ και fun to drive χαρακτήρας του νέου ΜΙΝI αποτελεί κίνητρο για την οδήγησή του σε στριφτερούς επαρχιακούς δρόμους και άλλες «τέλειες» διαδρομές. Η σκληρή πραγματικότητα όμως θέλει το μεγαλύτερο μέρος των χιλιομέτρων να τα γράφει σε αστικά περιβάλλοντα, όπου και κατοικεί ως επί το πλείστον μεγάλο μέρος του lifestyle αγοραστικού του κοινού. 
Γι` αυτό και η ΜΙΝΙ προσφέρει αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων καταγωγής BMW για να κάνει ακόμη πιο άνετη τη ζωή των οδηγών του. Το αυτόματο κιβώτιο προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις και εμείς δοκιμάζουμε το σχετικό συνδυασμό με την μικρότερη βενζινοκίνητη εκδοχή, την ONE, με τούρμπο 3κύλινδρο κινητήρα 1,2 λτ.
Λύνει τα χέρια με 1.855 ευρώTίποτα στην… πιπεράτη εμφάνιση του ΜΙΝΙ ΟΝΕ δεν δείχνει τον… αγχολυτικό του χαρακτήρα. Το κόστος του αυτόματου κιβωτίου είναι 1.855 ευρώ, που σίγουρα δεν είναι ένα ευκαταφρόνητο ποσό. Είναι όμως πιο προσιτό από αυτόματα κιβώτια με διπλό συμπλέκτη της μικρής κατηγορίας. Παράλληλα το στάνταρ μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων διαθέτει έναν απολαυστικό σε ακρίβεια και λειτουργία επιλογέα, που ταιριάζει απόλυτα στον fun to drive χαρακτήρα του νέου ΜΙΝΙ. Αν όμως θες την άνεση και την ευκολία – ειδικά ο γυναικείος πληθυσμός -, που προσφέρει το αυτόματο κιβώτιο, τότε αυτό του ΜΙΝΙ θα σε αποζημιώσει, χωρίς καμία έκπτωση γύρω από την οδηγική ευχαρίστηση…

Ο συνδυασμός ρετρό και lifestyle χαρακτήρα είναι μοναδικός στην περίπτωση της σχεδίασης του ΜΙΝΙ.

Ο συνδυασμός ρετρό και lifestyle χαρακτήρα είναι μοναδικός στην περίπτωση της σχεδίασης του ΜΙΝΙ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center