Το αυτόματο κιβώτιο του ΜΙΝΙ είναι πραγματικά αγχολυτικό στην πόλη και δεν στερεί σχεδόν τίποτα από την ευχαρίστηση στις άλλες διαδρομές.

Το αυτόματο κιβώτιο του ΜΙΝΙ είναι πραγματικά αγχολυτικό στην πόλη και δεν στερεί σχεδόν τίποτα από την ευχαρίστηση στις άλλες διαδρομές.

Οδική συμπεριφορά: Ευχάριστο σε όλες τις συνθήκες

20.502 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2014)

Το αυτόματο ΜΙΝΙ ΟΝΕ είναι ευχάριστο τόσο στην καθημερινή, όσο και στην πιο απαιτητική οδήγηση. Το αυτόματο κιβώτιο είναι πραγματικά αγχολυτικό στην πόλη και δεν στερεί σχεδόν τίποτα από την ευχαρίστηση στις άλλες διαδρομές. Σίγουρα θα θέλαμε να υπάρχουν στάνταρ paddles στο τιμόνι και είναι απορίας άξια η απουσία τους, αφού θα ταίριαζαν απόλυτα με το σπορτίφ χαρακτήρα του μοντέλου. Οι έξτρα τροχοί των 17 ιντσών με ελαστικά 205/45 R17 είναι μια μάλλον υπερβολική επιλογή (οι 16άρες είναι μάλλον η χρυσή τομή ανάμεσα στους βασικούς τροχούς των 15 ιντσών) κάτι που καταλαβαίνεις όταν περνάς πάνω από κακοτεχνίες. 


Από την άλλη το τιμόνι δείχνει ακόμα πιο μεστό σε αίσθηση, η συμπεριφορά είναι ακόμη πιο «κοφτερή» και το κράτημα έχει γίνει πιο εμφατικό. Το ΜΙΝΙ στρίβει σαν καρτ, με βασικά χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του την αμεσότητα και τη ρυθμισιμότητα των αντιδράσεων. Δεν χορταίνεις να το οδηγείς και η λειτουργία του αυτόματου κιβώτιου αποτελεί μια άριστη εναλλακτική για το γαργαλιστικό επιλογέα του χειροκίνητου μοντέλου. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
skoda