Δοκιμάζουμε την ειδική έκδοση της A-Class με άρωμα από F1.

Δοκιμάζουμε την ειδική έκδοση της A-Class με άρωμα από F1.

Test: Mercedes A200

48.096 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2016)

Η νέα έκδοση Motorsport της A-Class εμπνέεται από τις αγωνιστικές επιτυχίες της μάρκας στη Φόρμουλα 1, για να τονίσει το σπορτίφ χαρακτήρα της μικρότερης Mercedes.

What Is new
  • Με 1,6 λίτρων turbo 156 ίππων
  • Αισθητικές βελτιώσεις και πράσινες επενδύσεις
  • Πιο σπορ στο δρόμο
  • Με τιμή 38.100 ευρώ (από 30.890 ευρώ)
Η Mercedes δημιουργεί τη νέα έκδοση Motorsport για την A-Class, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από την εμπλοκή της εταιρείας στη Φόρμουλα 1 και ειδικότερα, το περσινό μονοθέσιο W06 Hybrid, που πήρε το Πρωτάθλημα. Ουσιαστικά, οι αλλαγές είναι κυρίως αισθητικές και επικεντρώνονται στους πράσινους χρωματισμούς και επενδύσεις σε διάφορα τμήματα του αμαξώματος, στην αντίστοιχη χρωματική ενίσχυση του εσωτερικού, αλλά και σε περιπτώσεις όπως η A 200 της δοκιμής, στην προσθήκη του πακέτου AMG Line με σπορ ανάρτηση και πακέτο εξωτερικών βελτιώσεων AMG. Τιμολογιακά, μετά από αυτές τις βελτιώσεις και μαζί και με το αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο 7G-DCT, το κόστος της έκδοσης ανεβαίνει στα 38.000 ευρώ.
Ακόμη πιο σπορΗ έκδοση Motorsport της Mercedes A-Class, οπτικά όπως προείπαμε ενισχύει περαιτέρω την εικόνα του γερμανικού μικρομεσαίου. Έτσι, στο αμάξωμα της A-Class έχουν προστεθεί πράσινες λωρίδες στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, μαζί με τις πιο σπορ μαύρες πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου της AMG, με χαρακτηριστική πράσινη λωρίδα. Στην όλη σπορτίφ και πιο νεανική εικόνα του αμαξώματος, συγκαταλέγονται και στοιχεία όπως τα περιμετρικά σπόιλερ, οι πιο σπορ προφυλακτήρες, οι διπλές εξατμίσεις και η πίσω αεροτομή, που τονίζουν περαιτέρω την εικόνα του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center