Το DS 5 είναι η ναυαρχίδα του πολυτελούς brand DS της Citroen.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το DS 5 είναι η ναυαρχίδα του πολυτελούς brand DS της Citroen.

Test: Νέο DS 5

(11/12/2016)

Το μεγαλύτερο μοντέλο της DS εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη διαφορετικότητα και τον ξεχωριστό χαρακτήρα της σύγχρονης εποχής της μάρκας, όντας μια εναλλακτική πρόταση στη μικρομεσαία/μεσαία κατηγορία, που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

What is new

Στις στροφές, παρά το βάρος του το DS 5 στρίβει με αυτοπεποίθηση και κρατά γερά, χωρίς να έχει μεγάλες κλίσεις.

Στις στροφές, παρά το βάρος του το DS 5 στρίβει με αυτοπεποίθηση και κρατά γερά, χωρίς να έχει μεγάλες κλίσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 Με στιλάτο αμάξωμα 4,5 μέτρων
 Κινητήρας 1,6 diesel-120 PS
 Μέση κατανάλωση 7,0 λτ./100 χλμ.
 Τιμή 30.416 ευρώ με πλήρη εξοπλισμό
 
+ Σχεδίαση αμαξώματος, ποιότητα, πληρότητα εξοπλισμού, οδική συμπεριφορά
- Τιμή, χώρος για τα κεφάλια στο πίσω κάθισμα, αίσθηση τιμονιού
 
Το DS 5 είναι η ναυαρχίδα του πολυτελούς brand DS της Citroen και ένα αυτοκίνητο που εκφράζει την ιδιαιτερότητα της μάρκας από την ίδια κιόλας την υπόστασή του, αφού διαθέτει ένα πολύ στιλάτο στρογγυλεμένο αμάξωμα με μήκος 4,52 μέτρων, που ακροβατεί μεταξύ δύο κατηγοριών (μικρομεσαία-μεσαία). Πριν από λίγο διάστημα, η γαλλική εταιρεία ανανέωσε το αυτοκίνητο στιλιστικά, αλλά και στο πεδίο των κινητήρων, προσθέτοντάς του μεταξύ άλλων και τον ροπάτο BlueHDI diesel των 1,6 λίτρων. Η εκδοχή αυτή αφορά στο αυτοκίνητο της δοκιμής μας, το οποίο από πλευράς κόστους προσφέρεται στη χώρα μας μόνο στην υπέρ-πλήρη εξοπλιστικά έκδοση So Chic, αντί ποσού 30.416 ευρώ.
Πολυτελής εμφάνιση
Το αμάξωμα του DS 5 είναι το πρώτο που εκφράζει και το ξεχωριστό χαρακτήρα του μοντέλου, αφού χαρακτηρίζεται από το μακρύ του μήκος και την οροφή που ξεκινά από πολύ μπροστά και καταλήγει χαμηλώνοντας ελαφρά έως και πολύ πίσω, δίνοντας στο αυτοκίνητο μια πολύ δυναμική γραμμή. Στο εμπρόσθιο τμήμα, διακρίνεται η νέα γρίλια της DS, που συνδυάζεται με μεγαλύτερα φώτα, αλλά και νέους πλαϊνούς αεραγωγούς χαμηλά στον προφυλακτήρα. Χαρακτηριστικό στοιχείο του αμαξώματος αποτελούν και τα χρωμιωμένα ένθετα χαμηλά στα πλαϊνά και στην μπροστινή κολώνα της οροφής μέχρι και τα εμπρός φωτιστικά, που τονίζουν την πολυτέλεια του κορυφαίου DS.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN