5 λόγοι για να το επιλέξεις

211.284 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/6/2017

1. Εμφάνιση: Το Peugeot 3008 είναι ό,τι πιο ξεχωριστό αισθητικά έχει να επιδείξει η Crossover κατηγορία αυτή τη στιγμή τόσο στο εξωτερικό, όσο κυρίως στο εσωτερικό του.
 
2. Χώροι: Το Peugeot 3008 από άποψη διαστάσεων βρίσκεται στο άνω άκρο της κατηγορίας, προσφέροντας πολύ καλούς χώρους για τους επιβάτες του και τον μεγαλύτερο χώρο για τις αποσκευές τους (520 λίτρα).
 
3. Οδική συμπεριφορά: Μόνο η Peugeot μπορεί στις δημοφιλείς κατηγορίες να προσφέρει άνεση και δυναμική οδική συμπεριφορά παράλληλα. Το 3008 και σε αυτό τον τομέα παραδίδει μαθήματα.
 
4. Κινητήρας: Με τον ΒlueHDi κινητήρα του 1,6 λίτρου που ενσωματώνει και  AdBlue για την καταπολέμηση των NOx, το Peugeot 3008 αποτελεί μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις στην αγορά συνδυάζοντας καλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση.
 
5. Ποιότητα κατασκευής: Η Peugeot έχει κάνει άλματα προόδου σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής στα τελευταία της μοντέλα. Το 3008 έρχεται να κοιτάξει στα ίσια τα αντίστοιχης κατηγορίας Γερμανικά μοντέλα. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: PEUGEOT 3008
 
  • Λογικος

    Γραφει συμπερασματικα το Autotriti: "Το 3008 έρχεται να κοιτάξει στα ίσια τα αντίστοιχης κατηγορίας Γερμανικά μοντέλα." Αρα γιατι να επιλεξει καποιος ενα υπερτιμημενο και ζημιαρικο γερμανικο οταν εχει πολυ καλυτερες, πολυ πιο ομορφες σχεδιαστικα και πολυ πιο αξιοπιστες προτασεις;;;

      54
  • Ακης

    φιλε simple θα διαφωνησω...ανεκαθεν αγοραζα αυτο που μου αρεσει και οχι αυτο που αρεσει...ελπιζω και αλλοι να συμφωνουν μαζι μου γιατι δοκιμασα τα γερμανικα προιοντα και ειναι επιεικως υπερτιμημενα.

      37
  • giorgos

    @simple εντελώς λάθος αυτό που λες ότι όσοι έχουν χρήματα θα πάρουν τα X1, Gla κ Q3 και υπόλοιποι θα συμβιβαστουν με τα υπόλοιπα της κατηγορίας. Εγώ και χρήματατα πολλά να είχα θα τα έβαζα τελευταία στη λίστα μου. Η X1 είναι κακοεξοπλισμενη κ με ξεπερασμενο εσωτερικό. Το Q3 εχει χρόνια στην αγορά κ το εσωτερικό του θυμίζει αμάξι 15ετιας. Η Gla ασχολίαστο.. Αυτή έχει ανύπαρκτη απόσταση από το έδαφος. Πρώτο στη λίστα θα έβαζα το 3008 που είναι ξεχωριστό κ με το καλύτερο εσωτερικό κ τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος

      31
  • miltos

    Πριν λίγο καιρό ήμουν σε διαδικασία επιλογής καινούργιου (βενζινοκινητου) αυτοκινήτου και συγκεκριμένα suv. Δοκίμασα όλα του ανταγωνισμού Audi Q3, BMW1,Nissan qashqai, Peugeot 3008 κλπ... Τελικά κατέληξα στο Peugeot 3008 1.2 puretech διότι εκτός από την υπεροχή του στην οδηγική συμπεριφορά, ποιότητα κύλισης, απόδοση κινητήρα υπερτερεί όλων των άλλων σε χώρους, απόσταση από το έδαφος και έχει πανέμορφο εσωτερικό! Σημειωτέον πότε δεν ήμουν Γαλλόφιλος στα αυτοκίνητα μιας και προηγούμενα αυτοκίνητα ήταν Σουηδικά και Γερμανικά. Επίσης προς απάντηση κάποιων είχα την οικονομική δυνατότητα να πάρω πχ το Χ1 άλλα όπως και να το κάνουμε το 3008 είναι πολύ καλύτερο σαν πακέτο.... το θεμα ειναι να επιλέγεις αυτοκίνητο και να μην κολλάς στα "σηματάκια" που για μένα δεν λένε τίποτα.

      21
  • Λογικος

    Simple μας επεισες για αλλη μια φορα οπως βλεπω και απο τα λαικ. Εισαι τοσο γερμανοφιλος που αποκλειεται να μην ειναι και ο αδελφος σου. Θα του ειχες κοψει την καλημερα αν αγοραζε ιαπωνικο. χαχα Οσο για τα αλλα που γραφεις, ασχετα με το τι λενε οι πληρωμενες ερευνες, η Audi δεν προκειται ΠΟΤΕ να γινει αξιοπιστη γιατι πρωτον ΔΕΝ το εχουν και δευτερον δεν το θελουν για να προφανεις λογους. Η Honda απο την αλλη με εντελως αλλη φιλοσοφια και ηθος θα ειναι παντα στην κορυφη της αξιοπιστιας μαζι με ολους τους Ιαπωνες οπου κι αν κατασκευαζονται τα αυτοκινητα τους με συναρμογη πλαισιου και σαλονιων για σεμιναριο.

      11
  • miltos

    Φιλε yannis το honda πολυ αξιολογη πρόταση, πολυ καλύτερη απο Χ1,Q3 και gla.....απλα το 3008 ειναι πιο όμορφο τόσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα και έχει καλυτερους χώρους.

      5
  • edmond dantes

    Καλά πλέον έχει κυκλοφορήσει και διατίθεται ήδη στις κανονικές χώρες ο 1.5 diesel προς το παρόν με manual gear box και από Φλεβάρη με το νέο EAT8 αυτόματο κιβώτιο. Καλός είναι ο 1.6 αλλά όταν έχει κυκλοφορήσει ήδη ο νεότερος κι όταν υπάρχει κι ο καλός 1.2 βενζίνης με χαμηλή φορολογία τεκμηρίων αν θέλει να ξεστοκάρει η Peugeot να κάνει καμμιά προσφορά που έχει τισ τιμές στα ύψη και για να σπρώξει κανενα πετρέλαιο δεν φέρνει καν την έκδοση GT line με τον 1.2 βενζίνη και το eat6!

      1
  • Simple

    Osoi exoun thn oikonomikh dunatothta 8a paroun to Q3 h to X1 ante kai to GLA. Ola ta alla modela pou uparxoun sthn agora einai gia olous tous upoloipous pou ta agorazoun xwris na einai auto pou po8ousan gia auto kai einai toso eukolo na kanoun thn mia epilogh anti gia thn allh.

      1
  • Simple

    @giorgos: Otan agorazeis audi profanws kai den agorazeis to shmataki alla poiothta. An deis anafores apo to JDPower, ADAC ktlp to Q3 einai to pio aksiopisto suv ths kathgorias tou. Epishs oti aggizeis einai sfixto kai polu kala sunarmologhmeno. Niw8eis me liga logia oti eisai se kati premium. Auto den to niw8eis me alla autokinhta se auto to ba8mo toulaxiston. 8a sumfwnhsw oti to q3 deixnei ta xronia tou sto eswteriko alla auto pali einai kai 8ema goustou gia pollous. Outws h allws tou xronou erxetai h kainouria gennia. Oso gia ga honda pou grafoun kapoioi o aderfos mou exei to crv kai tou exei bgalei arketa problhmata (agorasmeno kainourio) opws sasman kai kaiei kai ladia.