Το μεγάλο πλεονέκτημα του ADAM S είναι η προοδευτικότητα τόσο στο πέρασμα της δύναμης στο δρόμο,  όσο και των αντιδράσεων του πλαισίου στην γρήγορη οδήγηση.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του ADAM S είναι η προοδευτικότητα τόσο στο πέρασμα της δύναμης στο δρόμο, όσο και των αντιδράσεων του πλαισίου στην γρήγορη οδήγηση.

Στο δρόμο: Ευχάριστο και ασφαλές

23.604 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2015)

Το μικρό μεταξόνιο σε συνδυασμό με τα μεγάλα μετατρόχια (τα φαρδύτερα στην κατηγορία) συντελούν ώστε το ADAM S να είναι ευχάριστο και ασφαλές. Ακόμα και στην τελική ταχύτητα είναι σταθερό (η αεροτομή κάνει δουλειά), ενώ η ανάρτηση κοντρολάρει αποτελεσματικά τις κινήσεις του αμαξώματος. Σφιχτό, αλλά όχι δυσάρεστα σκληρό, το ADAM S δε θα ταράξει την άνεση των επιβατών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι εγκάρσιες ανωμαλίες δεν γίνονται αντιληπτές. Το μεγάλο πλεονέκτημα του ADAM S είναι η προοδευτικότητα τόσο στο πέρασμα της δύναμης στο δρόμο, όσο και των αντιδράσεων του πλαισίου στην γρήγορη οδήγηση. 


Από εκεί και πέρα, η μέτρια πληροφόρηση του ηλεκτρικού τιμονιού και το «χλιαρό» σετάρισμα της ανάρτησης δεν προδιαθέτουν για σκληροπυρηνικές οδηγικές περιπέτειες. Το σύνολο απέχει από μια go-kart αίσθηση, ενώ η υποστροφή έρχεται σχετικά νωρίς στους ελληνικούς δρόμους και χρειάζεται υπομονή στην έξοδο της στροφής για να μην παρέμβουν δραστικά τα ηλεκτρονικά. Το ADAM S όμως απευθύνεται κυρίως σε ένα lifestyle κοινό, που αναμφίβολα θα βρει τη χαρά της σβέλτης οδήγησης με ασφάλεια και λογική άνεση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center